Interpretare vis in care apare apa

0
783
Apa Sursa: tisport.blogspot.com

Interpretarea visului in care apare apa. Aici desigur simbolurile sunt foarte multe, deoarece daca visezi o apa care curge in ritm alert atunci inseamna ca esti invidiat de dusmani insa afacerile iti vor merge din plin, tocmai de aceea atragi si invidie. Daca insa apa din vis este limpede, apare sub forma unui lac, atunci inseamna ca te vei imprieteni cu un om tanar, care te va face sa te simti bine. Daca apa din vis este tulbure inseamna ca va da o boala peste tine sau ca vei avea parte de suparari ori necazuri. Totodata trebuie sa ne gandim ca apa este vazuta ca si simbol al vietii, cea care ne mentine in viata si ne da viata, insa ea ne si curata de pacate, de murdarie, atat trupeasca cat si sufleteasca. Asta inseamna ca daca apa din vis curge normal, visul are interpretari pozitive si nu exista motiv de teama, daca ea produce inundatii sau se revarsa haotic inseamna ca un pericol iminent va aparea in viata ta, insa trebuie sa consulti restul simbolurilor care iti apar in vis ca sa iti dai seama despre ce este vorba. Astfel putem concluziona prin faptul ca apa limpede aduce fericire iar cea tulbure aduce dezastru, poti sa consulti si simbolurile pentru inundatii.

Apa Sursa: tisport.blogspot.com
Apa
Sursa: tisport.blogspot.com

Alte simboluri pentru apa mai sunt si: daca visezi ca bei apa calda inseamna ca vei avea esec pe plan material, vei intampina probleme pe plan social si personal, iar daca visezi ca arunci cu apa in oameni atunci inseamna ca cei din jurul tau sunt deranjati de ceea ce spui sau de ceea ce faci. Si apa fierbinte din vis poate sa simbolizeze cearta cu cei din jur, suparari in activitatile cotidiene.

Daca apa visata sta in loc si este curata inseamna ca vei fi inconjurat de ganduri bune din partea celor dragi, vei avea putere de munca sa iti implinesti planurile iar atunci cand apa este intunecoasa si tulbure inseamna ca se anunta o serie de pericole pe care nu le banuiai. In cazul in care visezi ca cazi in apa inseamna ca vei reusi sa reiei o relatie, nu neapart de iubire, e posibil sa uiti de cearta cu un prieten apropiat si sa va impacati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here