Interpretare vis in care apare un greiere

0
2505
Interpretare vis in care apare un greiere

Interpretarea viselor in care apare un greiere. Greierele este asociat cu lenea, mai ales datorita fabulei in care el cere de mancare furnicii. Tocmai din acest motiv putem spune ca atunci cand visezi ca esti greiere insemana ca esti un om lenes, lasi totul pe ziua de maine, nu te lupti pentru nimic, nu ai nici un plan de viitor, te lasi in mana destinului si nu lupti pentru tine.

Totodata daca visezi ca te uiti la un greiere inseamna si ca ai o fire mai boema si pierzi vremea fara a face nimic cu folos, iar daca visezi ca auzi un greiere cantand inseamna ca de cele mai multe ori te ambalezi in zadar, agiti lumea pentru putin, vei da si gres deoarece nu esti in stare sa te implici in activitatile profesionale care te avantajeaza.

Atunci cand auzi un greiere care canta se mai spune si ca cineva te va vorbi de rau, iti va strica reputatia, insa tu nu trebuie sa dai atentie tuturor vorbelor rele, deoarece in cele din urma lumea stie cum esti tu cu adevarat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare a musca / muste - zburatoare

greiere

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi un greiere care canta inseamna ca vei avea parte de o perioada plina de liniste, de armonie, de bucurie, vei reusi sa iti gasesti echilibrul psihic mai ales datorita unei persoane de sex opus.

Se mai spune ca atunci cand visezi ca un greiere iti intra in casa vei avea parte de noroc la bani, vei reusi sa strangi mai mult ca niciodata, si toate acestea in viitorul apropiat iar daca visezi ca pierzi greiere inseamna ca vei avea parte de mai multe nenorociri, toate te vor neferici si destinul iti va fi potrivnic, vei fi nemultumit de tine si de viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.