Interpretare vis in care vezi doar apa clara

0
3719
Interpretare vis in care vezi doar apa clara

Interpretarea viselor in care vezi doar apa clara se refera la aspectele pozitive din viata ta sau sansele pe care o sa le ai in curand de a indrepta lucruri sau relatii.

Daca visezi ca esti in fata unui lac cu apa foarte limpede inseamna ca te asteapta zile senine si fericite, lacul reprezinta profunzimea sentimentelor pe care le ai fata de o persoana anume sau in general starea ta de spirit.

apa cristalina

Visul in care iti apare apa limpede ca si cristalul simbolizeaza in majoritatea cazurilor o influenta extrem de benefica care va aparea in viata ta, s-ar putea sa intalnesti o persoana care pur si simplu iti va lumina sufletul sau este posibil sa ai o revelatie si sa iti clarifici multe aspecte ale vietii care inca iti sunt neclare.

Visul in care apare o apa limpede curgatoare este un semn ca in viata reala o sa dai la o parte influentele negative si o sa accepti doar ce este bun, o sa incepi sa asimilezi invataturi corecte si trainice, o sa iti asezi toate actiunile pe adevar si fapte bune.

Daca visezi ca privesti un lac de munte limpede inseamna ca in realitate o sa ai acces la niste informatii uluitoare sau o sa ai acces la niste pozitii la care nici nu visai inainte.

Daca visezi ca vezi un fluviu imens care are apa limpede atunci s-ar putea ca in viata reala sa intri in valtoarea unor evenimente sociale de o insemnatate mai mare si care o sa aiba darul de a aduce un plus de siguranta si multumire multor persoane.

Citește și:  Interpretare vis in care iti este foarte sete si cand bei apa ai in gura nisip

Visul in care vezi o apa limpede semnifica si posibilitatea de a te insanatosi dupa o perioada grea in care ai stat la pat bolnav(a). In acest sens, daca in realitate cumva suferi de vreo boala visul este un semn ca in scurt timp o sa scapi de ea.

Daca ai cumva vreo afacere care nu prea iti merge asa cum ai vrea atunci visul te anunta ca in curand apele o sa se limpezeasca in aceasta privinta.

La fel se pune problema si in orice realtie pe care o ai si pare mai fragila sau tensionata. Daca in viata reala ai asa o situatie relationala atunci visul acesta este un semn ca totul se va rezolva fara conflicte, relatia sau relatiile pe care le ai se vor ameliora considerabil.

apa transparenta langa insula

Daca visezi apa limpede semnifica faptul ca o sa ai noroc intr-o activitate sau intr-o initiativa pe termen scurt, este posibil sa iti vina in ultimul moment o idee salvatoare care o sa iti salveze un intreg proiect sau o sa iti ofere un impuls puternic pentru a continua o afacere sau o initiativa personala.

Daca in viata reala esti implicat in asemenea activitati atunci visul este un semn ca o sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput, o sa primesti suport neconditionat din partea unor persoane bine intentionate.

Visul in care vezi o apa limpede sugereaza faptul ca stai foarte bine cu latura psihica, ai un potential latent care doar asteapta sa fie activat si folosit cu succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.