Interpretare vis in care toata lumea este panicata

0
452
Interpretare vis in care toata lumea este panicata

Interpretarea viselor in care toata lumea este panicata se refera la faptul persoane din anturajul sau familia ta o sa treaca printr-o perioada mai grea de instabilitate sau greutati.

Daca visezi ca in jurul tau lumea este panicata si alearga care incotro atunci este posibil ca sa intalnesti persoane care o sa aiba nevoie de ajutorul tau sau de indrumarea ta.

S-ar putea foarte bine sa apara unele modificari in viata ta de zi cu zi insa nu pentru faptul ca doresti tu niste schimbari neaparat ci din cauza ca alte persoane o sa creada necesare unele transformari care o sa fie fragile la inceput, o sa dea impresia de nesiguranta.

Daca visezi lume cunoscuta intrand in panica semnifica faptul ca o sa asisti la niste evenimente interesante in zilele urmatoare si care o sa aiba ca si protagonisti prieteni sau cunostinte, de asemenea s-ar putea sa fie colegi sau alte personaje cu care esti in contact de ceva vreme.

Numitorul comun este o stare de destramare a unor intelegeri sau planuri pe care le-au facut si acuma simt neliniste in privinta viitorului. Daca ai cunostinta de asemenea intelegeri atunci este posibil ca ele sa dispara in scurt timp si sa asisti la o reasezare a raporturilor personale sau profesionale dintre cunostintele amintite.

femeie panicata

Daca visezi ca familia ta intra in panica atunci nu este exclus ca sa fi implicat(a) si tu in asemenea momente mai dificile insa trecatoare, nu trebuie sa te nelinistesti deoarece asemenea vis prevesteste si un aspect pozitiv si anume reinnoirea unor legaturi mai vechi sau facerea altora noi, semnifica faptul ca in curand o sa ai ocazia sa schimbi ceea ce nu iti convine in raport cu alte persoane sau cu neamurile tale.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi oștire, oaste

Daca visezi ca lumea de pe strada alearga panicata atunci s-ar putea ca in viata reala sa urmeze o anumita schimbare sociala, o transformare mai extinsa la nivel psihic si social, o rupere a vechilor stabilimente sociale si inlocuirea lor cu altceva mai bun.

Visul in care vezi lume panicata intr-o cladire cu etaj ilustreaza niste stari conflictuale intr-o mare companie sau intr-o institutie, visul in aceasta ipostaza reflecta degradarea relatiilor dintre angajati si superiori intr-un segment economic sau o bransa profesionala mai mare.

Daca lumea intra in panica si alearga haotic atunci lucrurile s-ar putea sa ia o intorsatura mai neplacuta, este posibil sa aiba loc greve sau mitinguri in care anumite paturi sociale sa isi ceara drepturile.

Daca in realitate exista astfel de tensiuni in orasul in care locuiesti s-ar ptea sa asisti la astfel de miscari mai ample care sa nu te afecteze in mod direct insa cu siguranta o sa te faca mult mai atent(a) la ceea ce se intampla in jurul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.