Primele planete in casa a III-a

0
261
planete in casa a III-a

Planetele in casa a III-a se refera la comunicare si la ratiune, cat si la relatiile dintre semeni. Casa a treia mai este numita si casa Fratilor sau casa Familiei ori mai simplu casa Comunicarii. Aici vom centra toate relatiile care tin de sentimente, de legaturi de sange cat si cele cu colegii de la locul de munca. In plus casa a III-a se refera si la toate studiile generale, la informatiile acumulate sau trimise mai departe, la mici drumuri alaturi de cei dragi sau alaturi de prieteni. Tot aici putem sa vorbim si despre experiente transmise sau preluate de la diverse persoane, intamplari care ne-au marcat sau care ne vor marca in continuare.

Atunci cand vorbim despre planete in casa a III-a ne referim exact la modul in care astrele influenteaza aceasta casa, la modul in care planetele isi aduc aportul in sfera relatiilor, cat si a cunostintelor nativului, la materie prima sau afectiva, la relatii prin care se realizeaza schimburi de idei sau de principii, informatii si intamplari. Aici vom observa cum se schimba fiecare varianta in functie de planeta care activeaza in casa respectiva si vom observa si o evolutie a nativului in domeniul prieteniilor, a familiei, a relatiilor interumane, atat la locul de munca, la scoala, la facultate sau in anumite medii sociale.

Soarele in casa a III-a

Soarele in casa a III-a

Ca si fapt general trebuie sa spunem ca nativii care au Soarele in casa a III-a nu vor avea o viata atat de stralucita, ei vor fi oameni comuni, banali, nu vor excela in popularitate si in nici un caz nu vor avea o situatie financiara de invidiat. In ceea ce poate sa exceleze in schimb este rolul de conector intre oameni, de liant, legatura intre diverse medii sociale, familiare sau organizationale. Atunci cand Soarele ese prost aspectat in casa a III-a nativii pot avea defecte legate de sinceritate sau de umanitate.

Nativii care au planeta Mercur in casa a III-a se pot face remarcati prin felul lor de a rationa foarte ager, prin talentul de a comunica cu cei din jur, prin puterea incredibila de a merge mai departe si dorinta de a invata de la cei din jur si de a-i invata si pe ei din propriile experiente.

Acesti nativi au moduri de a se face observati foarte usor de detectat, ei nu sunt deloc subtili si dorinta lor de a sti orice si de la oricine le poate aduce o faima utin negativa. Adesea nativii sunt vazuti ca oameni care vorbesc mult si fara sens, care spun si ei mai departe ce au auzit numai de dragul de a vorbi, ca sa nu taca, asa cum zice o vorba din popor. Atunci cand planeta Mercur se afla intr-un aspect negativ nativii care o au in casa a III-a au tendinte catre minciuna si rautate.

Citește și:  Aspecte dinamice ale zodiei tale

Uranus in casa a III-a

Uranus in casa a III-a

Nativii care au planeta Uranus in casa a III-a au tendinta de a se exprima mereu intr-o maniera libera, vor sa fie pe cont propriu inca din tinerete, sa se manifeste, sa isi exprime gandurile si sa ii ajute si pe cei din jur sa se ridice in viata. Ceea ce este formidabil la acesti nativi este faptul ca daca stabilesc relatii de prietenie sau pur si simplu legaturi mai stranse cu semenii pot ajunge la un moment dat sa fie chiar telepatici, mai ales pnetru ca au pasiuni dintre cele mai bizare si sa intuiasca ceea ce gandesc apropiatii. Nativii care au planeta Uranus prost aspectata in casa a III-a pot avea o modalitate eronata de a interactiona cu lumea sau cel putin mult prea ciudata si greu de inteles de multi dintre apropiati.

Mercur in casa a III-a

Mercur in casa a III-a

Nativii care au planeta Mercur in casa a III-a au tendinta de a-si conduce destinul, intreaga viata si toate relatiile dupa placul celor din jur. Ei nu tin cont de propriile placeri si niciodata nu se gandesc la propria persoana sau la principiile pe care in mod normal ar trebui sa le aiba, prefera sa plece urechea la vorbele altora si sa sufere chiar si pentru cele mai banale vorbe, ei fiind si cei care adesea tin o relatie foarte stransa cu cei cu care fac schimb de informatii, indiferent de care, au tendinta de a-si face prieteni buni, sau cel putin asa cred si vad ei, dintre cei mai nepotriviti oameni.

Ei pot sa ajunga pe culmi marete numai in cazul in care stiu sa isi foloseasca abilitatile de comunicare, iar daca isi cauta vreodata o meserie ideala, ar fi bine sa se gandeasca la vanzari. Nativii care au planeta prost aspectata tind catre o educatie proasta, relatii rau famate si lipsa de armonie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.