Interpretare vis in care apare un zgomot

0
3402
Interpretare vis in care apare un zgomot

Interpretarea viselor in care apare un zgomot. Atunci cand visezi ceva cu zgomot ori ti se pare in somn ca auzi un zgomot si dimineata ti-l amintesti inseamna ca te vei implica in dispute cu colegii la locul de munca sau cu prietenii.

Se mai spune si ca daca visezi ca auzi zgomote din locuri neidentificate inseamna ca vei reusi sa iti achiti datoriile care te macina de ceva timp.

Totodata zgomotul din vis mai poate prevesti si o surpriza, fie ea placuta sau neplacuta, sau chiar necazuri pe care nu le preconizam, indiferent cat de buna este in aparenta viata noastra.

In acelasi timp zgomotele din vis mai pot arata si faptul ca nu suntem capabili sa ne indreptam atentia asupra lucrurilor cu adevarat importante, nu ne putem concentra cum trebuie, ne creem singuri obstacole din pricina faptului ca nu stim sa detinem controlul asupra propriei vieti, ne temem de esec iar in cele din urma chiar acolo vom ajunge, daca nu luam masurile necesare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ferastrau

Se mai spune ca atunci cand o femeie in mod special viseaza un zgomot ciudat ea va avea parte de o mare neplacere in viata, cauzata de o despartire, de o pierdere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.