Interpretare vis in care apare un soarece

1
549
Soarece Sursa: wordsanctuaryrevisited.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un soarece. Atunci cand visezi un soarece inseamna ca vei avea parte de ghinion in afaceri, de pierderi banesti, iar daca soarecele din vis este alb inseamna ca vei avea o casnicie fericita. Pe de alta parte daca visezi ca un soarece fuge prin fata ta inseamna ca te asteapta o noapte fara odihna iar daca visezi ca prinzi un soarece in capcana inseamna ca vei avea parte de victorie asupra dusmanilor.

Soarece Sursa: wordsanctuaryrevisited.blogspot.com
Soarece
Sursa: wordsanctuaryrevisited.blogspot.com

Cand visezi un soarece care se joaca inseamna ca trebuie sa te astepti la petitori iar daca visezi multi soareci acestia reprezinta foamete. Daca visezi ca omori un soarece inseamna ca vei avea parte de o veste buna, veti scapa de musafiri nepoftiti. Atunci cand visezi ca prinzi soareci inseamna ca vei avea parte de castig la jocurile de noroc, vei obtine poate o dobanda iar daca visezi ca rontaie un soarece in fata ta inseamna ca vei avea o bucurie foarte mare.

Cand vezi pur si simplu un soarece inseamna ca ai un dusman foarte ascuns, un subaltern poate foarte hot, care vrea sa te fure iar daca visezi soareci negri inseamna ca cineva foarte apropiat, chiar din familie, te fura ori te va fura. Atunci cand visezi ca prinzi un soarece in capcana inseamna ca vei primi vesti foarte neplacute de la un prieten care te cicaleste prea mult in viata.

Atunci cand visezi ca esti speriat de un soarece inseamna ca o persoana mai tanara decat tine te va pune intr-o situatie jenanta se mai spune ca atunci cand visezi ca omori un soarece iti vei face o achiztie noua in cadrul mobilei din casa.

1 COMENTARIU

  1. Soarec alb era pe mine .lam luat lam aaruncat peste capul meu si miam pus o dorina . Oare ce semnifica aces vis?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here