Interpretare vis în care apare un șoarece

1
2138
Interpretare vis in care apare un soarece

Atunci când visezi un șoarece înseamnă că vei avea parte de ghinion în afaceri, de pierderi financiare, iar dacă șoarecele din vis este alb, înseamnă că vei avea o căsnicie fericită.

Pe de altă parte, dacă visezi că un șoarece fuge în fața ta, înseamnă că te așteaptă o noapte fără odihnă, iar dacă visezi că prinzi un șoarece în capcană, înseamnă că vei avea o victorie asupra dușmanilor.

Când visezi un șoarece care se joacă, înseamnă că trebuie să te aștepți la cereri de căsătorie, iar dacă visezi mulți șoareci, aceștia pot reprezenta foamete. Dacă visezi că omori un șoarece, înseamnă că vei primi o veste bună și vei scăpa de musafiri nepoftiți.

Atunci când visezi că prinzi șoareci, înseamnă că vei câștiga la jocurile de noroc, poți obține poate un câștig, iar dacă visezi că mănânci un șoarece în fața ta, înseamnă că vei avea o bucurie foarte mare.

grup de soareci

De-a lungul timpului, soarecele în vise a fost văzut ca un simbol al timidității sau al anxietății, reflectând deseori micile preocupări sau temeri ale visătorului. Există, însă, și interpretări care merg mai adânc, sugestând că apariția lui poate indica subtilitate, ingeniozitate sau nevoia de a acorda atenție detaliilor.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un corb

Interesant este că, în unele cazuri, visul poate să ia o întorsătură mai intensă. Dacă te interesează situații în care soarecele nu este doar un simplu observator, ci trece la atac, te invit să citești interpretarea visului în care ești atacat de un sobolan sau soarece.

Când vezi pur și simplu un șoarece înseamnă că ai un dușman foarte ascuns, un subaltern poate foarte hot, care vrea să te fure, iar dacă visezi șoareci negri înseamnă că cineva foarte apropiat, chiar din familie, te fură ori te va fura.

Atunci când visezi că prinzi un șoarece în capcană înseamnă că vei primi vești foarte neplăcute de la un prieten care te cicălește prea mult în viață.

Atunci când visezi că ești speriat de un șoarece înseamnă că o persoană mai tânără decât tine te va pune într-o situație jenantă, se mai spune că atunci când visezi că omori un șoarece îți vei face o achiziție nouă în cadrul mobilei din casă.

1 COMENTARIU

  1. Soarec alb era pe mine .lam luat lam aaruncat peste capul meu si miam pus o dorina . Oare ce semnifica aces vis?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.