Interpretare vis in care apare un borcan

0
4286
Un borcan Sursa: sfatuitoarea.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un borcan. Daca visati un borcan gol inseamna ca veti primi o suma de bani pe care trebuia sa o primiti mai de mult, poate dintr-o afacere deja incheiata sau de la un vechi loc de munca, unde nu ati fost platit la timp. Daca borcanul din vis este plin acesta prevesteste dureri de oase din cauza vremii nefavorabile pentru organismul dumneavoastra. Daca visati ca acoperiti un borcan acesta poate reprezenta faptul ca trebuie sa mai faceti si economii, deoarece altfel veti ajunge la mari lipsuri.

Un borcan Sursa: sfatuitoarea.blogspot.com
Un borcan
Sursa: sfatuitoarea.blogspot.com

Totodata borcanul din vis mai poate fi si simbolul unor idei pe care le tineti ascunse sau a unor pasiuni, dorinte arzatoare pe care clipa de clipa ati vrea sa le eliberati. Borcanul de sticla din vis reprezinta faptul ca e posibil sa aveti parte de multa saracie, iar odata cu aceasta vor aparea si multe nevoi. Atunci cand visati un borcan acesta mai poate prevesti si sentimentul de izolare, de inchidere, va simtiti presat de cei din jur sau simtiti sa nu puteti actiona in nici un fel, nu puteti lua decizii. In acelasi timp borcanul poate fi vazut si asemeni unei inchisori, adesea fiind visat de cei care au senzatia ca se invart in cerc, nu pot avansa in nici o situatie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o argila

Atunci cand visezi un borcan gol se mai spune si ca trebuie sa depuneti mai mult efort ca sa faceti economii si sa cheltuiti mai putin, deoarece riscati sa cadeti intr-un mare impas financiar, chiar daca nu veti fi suficient de bine rasplatit. Borcanul plin din vis poate reprezenta personalitatea strangatoare a celor care viseaza, faptul ca sunt oameni conservatori si ca sunt precauti in orice actiune pe care o demareaza, nu se avanta in necunoscut.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.