Interpretare vis in care iti da cineva foc si nu poti stinge focul

0
6554
Interpretare vis in care iti da cineva foc si nu poti stinge focul

Interpretarea viselor in care iti da cineva foc si nu poti stinge focul reflecta situatii in care cineva te starneste sa iei o atitudine fata de ceva sau cineva, iar uneori reprezinta o situatie scapata de sub control.

Daca visezi ca cineva iti da foc in vis inseamna ca in realitate te asteapta vremuri destul de interesante, este o persoana langa tine care are o influenta destul de mare asupra ta fara sa iti dai seama.

S-ar putea intampla sa te starneasca impotriva altcuiva, cineva doreste sa te manipuleze ori sa obtina ceva prin intermediul tau.

Daca visezi ca cineva iti da foc si nu poti sa il stingi este un semn ca in viata reala o sa treci printr-o situatie delicata, nu o sa ai controlul absolut deloc.

In situatia in care focul te arde puternic si simti durere se anunta o situatie in care vei avea niste pierderi insa totodata o sa ai si ocazia de a renunta la un statut si sa il inlocuiesti cu altul mai bun. Aceasta scena prefigureaza in acelasi timp si o reinnoire in viata, inlocuirea unei situatii vechi cu alta mai buna.

Visul in care cineva iti da foc la haine semnifica faptul ca exista sanse sa iti strici reputatia sau sa te puna cineva intr-o postura penibila. Daca visezi asa ceva s-ar putea ca in viata reala sa te induca cineva in eroare in asa fel incat sa ajungi in centrul atentiei si sa te faci de ras, cineva se joaca cu tine, trebuie sa fii atent(a) la invitatiile sau propunerile pe care o sa ti le faca cineva in perioada urmatoare.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi păr, coafură sau tunsoare

oameni care scuipa foc

Visul in care ti se da foc si nu patesti nimic insa poate sa simbolizeze o transformare sau o imbunatatire a situatiei tale materiale. De regula aceasta scena sugereaza faptul ca vei avea o perioada linistita si fara lipsuri, o sa te bucuri de prietenii tai sa o sa gusti din plin din placerile vietii.

Asemenea vis reflecta renuntarea la tot ce este negativ in viata ta, o sa renunti la aspectele nefolositoare si care te impiedica sa evoluezi intr-o directie buna.

Faptul ca nu poti sa mai stingi focul in vis sugereaza ideea ca anumite elemente te vor impiedica la un moment dat sa iti manifesti liber(a) dorinta sau personalitatea, este un semn ca cineva sau ceva te va determina sa apuci pe o cale pe care nu esti inca sigur(a) ca poti sa o urmezi.

Daca visezi ca focul care te cuprinde este mare si intens inseamna ca in realitate anumite situatii iti consuma energia si nervii, in curand te va preocupa foarte mult o situatie care te priveste in mod direct sau are de-a face cu imaginea ta in societate.

In cazul in care cineva iti da foc si arzi incet dar nu poti sa il stingi se refera la situatii in care o sa fii sub presiune din cauza cuiva, cineva din anturajul tau de colegi sau prieteni se joaca cu nervii tai fara sa ai ocazia de a pune la punct persoana respectiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.