Interpretare vis in care apare o pantera neagra

0
13006
Interpretare vis in care apare o pantera neagra

Interpretarea viselor in care apare o pantera neagra are conotatii  multiple. Pantera din vis poate sa fie si simbolul salbaticiei, al intolerantei si al lipsei de maniere. Animalele salbatice din vis ne arata de regula latura nedomesticita, caracterul nostru neslefuit, irationalul.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvinte precum „animal salbatic” sau „bruta” insa si sombolurile pentru culoarea „neagra”. Totusi pantera neagra din vis poate sa fie vazuta si ca o premonitie, ca si presimtirea unui necaz foarte mare.

Poate sa fie asociata si cu pisica neagra si de cele mai multe ori aceasta este simbolul necuratului, al diavolului, care prevesteste si multe dusmanii, certuri cu cei din jur si un ghinion de proportii.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca pantera neagra din vis aduce moarte si nenorociri multe in familie. Insa ea poate sa fie si un dusman foarte aprig care e pe cale sa va pradeze, sa va faca rau.

Citește și:  Interpretare vis in care apare Pescuit

pisica neagra

Daca visezi ca alungi o pantera neara sau ca o omori inseamna ca vei castiga multi bani in viitorul apropiat sau ca ti se va mari salariul. Se mai zice ca pantera din vis poate sa fie si simbolul unei femei din viata ta care iti poarta multa ura si care e pe cale sa iti faca rau.

Insa daca este o pantera foarte agitata si flamanda inseamna ca vei avea parte de o mare realizare la locul de munca, e posibil sa fii prmovat. Daca visezi o pantera in cusca inseamna ca nimeni nu iti va putea face nici un rau si vei fi protejat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.