Interpretare vis in care apare Antarctica

0
406
Interpretare vis in care apare Antarctica

Interpretarea viselor in care apare Antarctica. Atunci cand visezi Antarctica visul se poate concretiza intr-o experienta minunata, atat pe parcursul somnului cat si in viitorul apropiat.

Antarctica este vazuta ca si taramul libertatii absolute, al salbaticiei, al necunoscutului, deci raportandu-ne la aceste lucruri e posibil sa avem parte de foarte multe surprize frumoase, de lucruri care pana la acel moment dat nu ne-au captat atentia deoarece nu am avut ocazia sa interactionam cu ele, insa din moment ce ajungem sa le privim sau sa fim prinsi in ele, vom ramane cu siguranta fascinati.

Aici poate fi vorba de faptul ca putem vizita un loc pe care pana acum nici prin cap nu ne-a dat sa-l vizitam, ceea ce ne va produce multa placere, ori e posibil sa incepem o noua activitate, poate un sport care ne va umpla de energie si de optimism.

Antartica

Antarctica in general se refera la descoperiri, la lucruri noi care incanta toate simturile insa se poate referi si la partea salbatica, nedomesticita si individualista din oameni, partea care este strans legata de instinctul de supravietuire.

Citește și:  Interpretare vis in care apar galbenele

Antarctica, ca si taram inghetat, mai poate sugera si faptul ca aveti o inima rece, nu va lasati sentimentele sa va domine, va conduceti dupa ratiune si in nici un caz nu acceptati compromisuri, vreti sa fiti liber de constrangeri, detestati atasamentele si nu va implicati in relatii, vreti sa traiti singur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.