Interpretare vis in care apare „a traversa”

0
2263
Interpretare vis in care apare „a traversa”

Interpretarea viselor in care apare „a traversa”. Atunci cand visezi ca traversezi ceva inseamna in general neplaceri insa daca visezi ca o corabie traverseaza marea inseamna ca ai o personalitate foarte dificila si introvertita.

De regula „a traversa” in vis inseamna in viata reala, obstacole, pericole, dificultati, iar daca visezi ca traversezi calea ferata inseamna ca trebuie sa fii mai atent si mai temperat cu prietenii tai.

Daca visezi ca traversezi lacul cu o barca inseamna ca esti stimat de oamenii importanti iar atunci cand visezi ca traversezi o strada inseamna ca ti se pun piedici. In cazul in care visezi ca traversezi raul inot inseamna ca multe sperante ti se vor implini iar daca visezi ca treci printr-o campie inseamna ca vei avea parte de bunastare, de liniste multa.

traversare zebra

Daca visezi ca treci un examen inseamna ca esti disciplinat si vei avea de castigat iar atunci cand visezi ca treci granita, frontiera inseamna ca latura ta sentimentala nu iti va aduce nici un folos in viata. In cazul in care visezi ca treci prin labirint inseamna ca ai parte de dureri sufletesti si trupesti iar atunci cand visezi ca traversezi o mlastina inseamna ca te vor astepta zile foarte amare.

Citește și:  Interpretare vis in care apar scoici

Cand visezi ca traverseaza un nor pe cer inseamna ca te asteapta o perioada agitata, daca visezi ca treci pe un pod inseamna ca ai parte de onoare si de multa siguranta iar daca visezi ca treci prin poarta inseamna ca te vei muta intr-o casa noua.

Atunci cand visezi ca traversezi cu tramvaiul inseamna ca vei pierde bani iar daca visezi ca treci un test inseamna ca ai multe idei bune pentru viitorul tau si ca esti o persoana plina de ambitii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.