Interpretare vis in care apare parada

0
947
Interpretare vis in care apare parada

Interpretarea viselor in care apare parada. Daca visezi ca participi la o parada inseamna ca vrei sa experimentezi ceva cu totul nou, vrei sa stii mai multe, sa te informezi, sa cunosti oameni, sa interactionezi cu culturi diverse, iti place sa traiesti in haos urban, sa fii mereu ocupat si aglomerat, inconjurat de oameni.

Daca visezi ca esti in mijlocul unei parade inseamna ca vei fi foarte vesel deoarece viata ta sociala este plina, incarcata, mergi la petreceri numeroase.

Pe de alta parte parada din vis mai reprezinta si o avertizare asupra faptului ca trebuie sa fii mai temperat, sa iti cauti linistea si sa fii mai puternic, sa ai un caracter mai pronuntat.

In cazul in care te visezi ca liderul unei parade inseamna ca vei fi promovat la locul de munca iar daca visezi ca te uiti la o parada cum defileaza inseamna ca vei avea mai mult succes pe plan financiar.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un dans

Daca visezi ca faci parte dintr-o parada, fiind membru, in care se defileaza inseamna ca vei primi vizita unor rude care vor sta o buna bucata de vreme la tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.