Interpretare vis in care apare un nor

0
5402
Interpretare vis in care apare un nor

Interpretarea viselor in care apare un nor. Atunci cand visezi un nor inseamna ca veti avea parte de voie buna, de multa cinste iar daca visezi un nor alb inseamna ca veti avansa la locul de munca, un nor alb spre argintiu inseamna ca veti avea o viata usoara si placuta iar atunci cand visati un nor alb ca si lana inseamna ca veti avea parte de fericire.

Daca visati nori agitati in furtuna inseamna ca veti avea neintelegri in casa iar atunci cand visati ca alergati pe un nor inseamna ca veti avea parte de oboseala.

in interiorul unor nori

Norul cu fulgere inseamna laude si vesti bune iar un nor viu colorat inseamna ca veti avea parte de multe nelinisti spirituale. Atunci cand visezi nori de vara inseamna ca vei avea succes la locul de munca si veti primi multe laude.

In cazul in care visati ca aveti un nor deasupra capului inseamna ca veti avea parte de cinste iar daca visati ca aveti mai multi nori deasupra capului inseamna multe bucurii. Un nor galben in vis reprezinta afaceri prospere iar un nor intunecat inseamna ca veti avea parte de barfa.

Daca visezi luna in nori inseamna ca vei trece printr-o perioada plina de fericire iar atunci cand visezi o luna acoperita de nori inseamna ca va trebui sa fii rabdator si perseverent ca sa poti depasi problemele zilnice.

Atunci cand visezi ca te lovesti de nori sau ca ei se lovesc intre ei inseamna ca vei avea parte de cinste mare iar daca visezi ca stai pe un nor negru inseamna ca esti dusmanit. In cazul in care visezi un nor negru cu rosu inseamna ca vei avea parte de cearta si ca te ameninta o primejdie iar atunci cad visezi ca un nor ocupa tot cerul inseamna ca vei avea parte de temeri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o garoafa

nori pe timpul unei furtuni

Un nor purtat inseamna veste buna, rupere de nori inseamna ca primejdiile vor trece si vor face loc bucuriei, soarele acoperit de nori inseamna ca mintea ta este practica si foarte grijulie, ai un simt puternic al datoriei atunci cand visezi nori care trec foarte repede pe cer inseamna ca vei avea parte de o perioada agitata iar daca visezi ca vezi nori de culoare cenusie inseamna ca vei avea parte de neliniste.

Daca visezi ca stai pe un nor inseamna ca vei avea o veste buna in viata iar un nor vinetiu inseamna ca vei avea parte de discordie.

Daca pur si simplu visezi ca zaresti un nor inseamna ca vei avea parte de satisfactii mari la locul de munca. Norii albi pot simboliza si perspective pozitive, vise irealiste insa realizabile, stare de visare, bucurie, de reverie, rezultate foarte bune, norii negri pot simboliza deprimare, sentimente de desertaciune, stare sufleteasca foarte proasta, pesimism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.