Interpretare vis in care apare un bagaj

0
31942
Interpretare vis in care apare un bagaj

Interpretarea viselor in care apare un bagaj. Atunci cand visati un bagaj inseamna ca veti avea parte de o serie de sarcini, de opinii si de responsabilitati cu totul noi, vor interveni schimbari in viata ta, mutari poate, de domiciliu, poate de munca, veti face o calatorie pe care o asteptati si o pregatiti de mult.

Atunci cand visati bagaj, mai poate insemna si ca aveti competente in anumite domenii, aveti talente deosebite, relatii utile, de care trebuie sa profitati, sa le exploatati in propriul folos. In acelasi timp mai inseamna si ca puteti intampina greutati, insa conteaza si restul simbolurilor care va apar in vis, dar mai mult bagajul din vis in general reprezinta cunostintele necesare pe care le-ati acumulat din timp, o personalitate dezvoltata, bogata, forta excelenta si capacitate de a trece peste obstacolele pe care le intampinati in viata.

Daca visati ca va pierdeti bagajul inseamna ca va puteti pierde brusc energia, ori apare o boala, cu care va trebui sa va luptati. Bagajul mai reprezinta si calatorie spontana, in care suntei obligat sa mergeti, iar daca va abandonati bagajul inseamna ca veti primi o vizita. Atunci cand visati bagajul dvs tinandu-l in mana inseamna ca va temeti sa nu vi se descopere defectele si daca il cautati inseamna ca vreti sa va demonstrati adevarata valoare ca caracterului.

Cand gasiti un bagaj abandonat inseamna ca trebuie sa fiti mereu sinceri in discutii si in faptele pe care le faceti iar daca visati un bagaj greu inseamna ca veti avea cheltuieli neasteptate, veti avea greutati din cauza nedreptatilor care vi se fac.

Citește și:  Interpretare vis in care apare geamantan

bagaj

Un bagaj mare inseamna schimbari pozitive de caracter, de situatii, si unul mic inseamna greutati si probleme. Daca visati multe bagaje se mai spune ca acestea aduc saracie si daca le pierdeti inseamna ca aveti frustrari, nesiguranta de sine. Daca visati bagaje puse gramada inseamna ca va ascundeti adevaratul caracter si daca le pierdeti inseamna ca nu sunteti sincer cu cei din jur.

Cand visezi un bagaj abandonat acesta prevesteste o vizita sau ca trebuie sa incerci sa fii mai prompt si mai sincer cu cei din jur iar daca visezi ca iti cauti bagajul inseamna ca vrei sa arati lumii cine esti cu adevarat, deoarece pana cum ai stat cam ascuns in umbra

Atunci cand visezi ca cineva iti cara bagajele inseamna ca vei avea parte de intamplari foarte palpitante, interesante, iar daca visezi ca iti lasi bagajele undeva aiurea inseamna ca vei fi dezamagit.

Bagajul din vis daca apare unui cuplu sau unor indragostiti inseamna ca acestia se vor certa sau chiar se vor desparti.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „cufar”, „servieta”, „cutie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.