Interpretare vis in care apare un examen

0
20855
Interpretare vis in care apare un examen

Interpretarea viselor in care apare un examen. Atunci cand visati une examen inseamna anxietate si teama de a va confrunta cu cei din jur ori frica fata de o competitie, nevoia de a va demonstra rangul superior.

Examenul de regula simbolizeaza teama fata de un esec mai ales daca visati ca il picati, mai inseamna si nevoia luarii unei decizii importante, insa si o pregatire slaba in fata problemelor din viata, lipsa de maturitate.

Daca visati ca luati un examen inseamna ca aveti incredere in propriile forte, sunteti matur, iar acest lucru va ajuta, va indruma catre succes. Cand visati ca participati la un examen greu inseamna ca veti intampina dificultati in afaceri iar daca visati ca dati un examen usor inseamna veti primi vesti bune la care nu va asteptati.

Un examen reprezinta si un punct de cotitura in viata, o dificultate, insa daca in vis il luati inseamna ca sunteti ambitios si mandru iar daca visati ca dati un examen inseamna ca aveti succes in afaceri. Daca visati ca sunteti picat la un examen inseamna ca trebuie sa fiti foarte atent la deciziile pe care le luati iar daca visati ca examinati un examen inseamna ca veti avansa in viata.

Atunci cand visati un examen oral inseamna in viata ca veti avea parte de semne bune, in relatii si la locul de munca, iar cand visati ca sustineti un examen inseamna ca veti da peste greutati in viata. Totodata atunci cand visezi ca treci un examen inseamna ca esti disciplinat si controlat.

De cele mai multe ori visam u examen in momentul in care sunt stresati, ne aflam in fata unei dificultati, insa daca visezi ca iei un examen inseamna ca trebuie sa te astepti la un castig de proportii de la locul de munca, e posibil sa ti se mareasca salariul. Daca visezi ca pici un examen insemana ca trebuie sa fii forte precaut la hotararile pe care le iei, sa fii foarte atent la drumurile pe care le urmezi in viata.

examen

Pe de alta parte atunci cand visezi catu esti examinator la un examen inseamna ca in realitate vei obtine un loc de munc amult mai bun, e posibil sa avansezi, insa daca visezi un examen oral inseamna ca toate relatiile pe care le-ai legat pana acum se vor imbunatati simtitor si vei trai in deplina armonie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o coloana

Daca visezi ca esti sustinatorul unui examen inseamna ca in realitate veia vea parte de cateva momente de cumpana in viata, trebuie sa alegi,sa te confrunti cu ceva rau in drumul tau initiatic, iar daca visezi ca treci un examen inseamna ca esti o persoana care stie ce este autocontrolul, apreciaza disciplina, motiv pentru care mereu are realizari foarte mari.

Pe de alta parte, un examen mai inseamna si ca vei avea poate cateva probleme la loculde munca, esti pus la incercare, testat de cineva anume, care nu are atat de multa incredere in tine, vrea sa iti impinga puterile pana la cote maxime si sa vada daca intr-adevar meriti o pozitie de conducere, sau un post mai bun. Daca visezi un examen dificil inseamna ca vei avea parte de cateva mici dificultati insa daca visezi un examen usor inseamna ca totul iti va merge bine, intri in posesia unor informatii care te bucura enorm.

In traditia occidentala se spune ca atunci cand visezi un examen scris inseamna ca vei avea parte de multe greutati poate chiar pe mai toate planurile din viata ta insa daca visezi ca pici un examen, este semn de regres in viata sociala.

Examenul din vis poate sa fie interpretat si din punct de vedere psiho – social, avand in vedere ca acesta poate sa arate faptul ca ti-e frica in realitate de competitie, esti o fire anxioasa, u vrei sa intri in dispute cu cei din jur, dar la urma urmei trebuie sa te gandesti ca viata este o lupta continua si tu decizi daca vrei sa fii cel calcat in picioare sau cel care ii ajuta pe altii prin experienta sa vasta si frumoasa de viata.

Astfel ca examenul din vis reprezinta si faptul ca te afli intr-un impas in vaita ta, e posibil sa fii debusolat, vizand si o pregatire dezastruoasa e propriei persoane, deoarece atunci cand ne temem ca picam o incercare grea a vietii inseamna ca nu suntem pregatiti sa o infruntam si constientizam acest lucru, motiv pentru care subconstientul ne chinuie pe timpul noptii.

Trebuei sa na gandim bine daca este sau nu momentul sa facem un pas in fata, sa evoluam ca si fiinte umane, iar daca este momentul trebuie sa o facem cu toata inima, indiferent de piediciel care ni se pot ivi si indiferent de lucrurile noi care pot speria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.