Interpretare vis in care apare galben

0
19152
Interpretare vis in care apare galben

Interpretarea viselor in care apare galben. Galbenul ca si culoare este de regula plina de semnificatii bune, avand in vedere ca el duce cu gandul la relaxare, la pace, insa nu trebuie sa ignoram nici faptul ca poate avea simboluri mai putin bune.

De cele mai multe ori insa galbenul din vis arata ca ai mult confort, esti comod, spiritul si mintea ta sunt in deplina pace, sufleteste stai bine si nu duci lipsa de nimic, esti relaxat, insa relaxarea poate sa duca si la stagnare ceea ce nu va fi deloc prolific.

Galbenul mai arata si faptul ca persoana care il viseaza este o persoana foarte convingatoare, plina de farmec, ofera multa incredere si poate atrage multi prieteni buni.

floare galbena

Nu trebuie sa uitam insa nici faptul ca galbenul este simbolul geloziei, al posesivitatii insa si al avaritatii. Poate sa aduca cu sine multe trairi pline de urat, lipsite de demnitate, esti nesincer, fricos, iar in cazul in care iti apare in vis, galbenul de fapt te atentioneaza asupra faptului ca trebuie sa incerci sa te temperezi si sa nu mai fii atat de frivol si de vulgar, mai ales pentru ca nimic bun nu va iesi intr-un final.

Insa in cazul in care visezi ca esti imbracat in galben inseamna ca in realitate esti un om uternic, nu ti-e teama de nimic si in plus esti capabil sa treci peste orice fel de obstacole, sa nu te lasi batut de soarta, deoarece esti mereu un castigator. Pe de alta parte insa galbenul din vis reprezinta si faptul ca esti un om cu suflet de artist, radiezi in jurul celorlalti, imprastii in viata bucurie, poate sa atragi foarte multi parteneri de sex opus, iti pace in general arta, frumosul, ai un talent aparte, iti plac placerile elegante, extravagante.

In cazul in care visezi divers obiecte de culoare galben si nu resti in stare sa ti le asumi, te temi, iti las aun sentiment de neliniste inseamna ca trebuie sa fii foarte precaut in viata, cel putin in viitorul apropiat, deoarece e posibil sa ai multe necazuri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ceara

De regula galbenul se refera la partenerul de viata sau la o persoana de sex opus care conteaza foarte mult pentru tine, de exemplu mama, in cazul baietilor sau tatal in cazul fetelor, fratele ori sora etc.

In cazul in care visul in care iti apare culoarea galben este unul care te umpla de o stare de bine inseamna ca vei avea o perioada plina de bucurii, ai o foarte mare agitatie placuta in tine, debordezi de optimism si de pace, imprastii armonie in jurul tau, ai numai sentimente frumoase fata de cei din jur, intuitia niciodata nu te inseala, stii cu cine sa te asociezi si stii in cine sa iti ui increderea.

lamai galbene

Persoanele care adesea viseaza un galben cald sunt persoane care nu uita niciodata sa spere, ofera multa caldura sufleteasca si idei in general bune, se poate descurca foarte bine la locul de munca datorita acestui spirit de echipa si datorita puterii sale de a face mereu lumea sa zambeasca. Daca visul in care iti apare culoarea galben in vis iiti da un sentiment negativ inseamna ca esti timid, nu esti in stare sa actionezi, sa iei decizii, nu poti sa iniantezi in viata din cauza frustrarilor.

Nu trebuie sa uitam nici faptul ca galbenul este reprezentantul simbolistic al soarelui, iar soarele reprezinta spiritul uman, energia individului, ceea ce arata ca putem lumina in ppreajma altor persoane, putem sa atragem multa iubire in jur.

In cazul in care galbenul din vis este mai auriu inseamna ca esti un om generos, plin de inteligenta, esti intelept si stii cum sa actionezi in orice situatie, esti un om just, iti place dreptatea,, insa daca galbenul din vis este spre rosu, ori portocaliu, inseamna ca esti un om orgolios, egoist, insa galbenul mai sters, pal, reprezinta faptul ca vei avea cateva mici deziluzii in viata, poate ca ceea ce vrei sa se implineacsa nu se va implini pe deplin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.