Interpretare vis în care apare arătură

0
5125
Interpretare vis in care apare aratura

Atunci când visezi un pământ arat sau că mergi pe aratură înseamnă că ai ajuns până în punctul în care trebuie să te gândești mai bine la ceea ce faci, deoarece e posibil să mergi din rău în mai rău, să comiți o serie de greșeli pe care mai târziu nu le vei mai putea repara.

Arătura în vise adesea este legată de ideea de muncă, efort și recompensă. Simbolul arăturii poate reprezenta un ciclu în viața ta: sămeni, cultivi și, în cele din urmă, culegi roadele muncii tale. Acesta poate sugera, de asemenea, că esti într-o perioadă în care îți analizezi eforturile și te gândești la viitoarele tale acțiuni.

Totodată, arătura poate fi văzută ca un semn al purificării și regenerării. La fel cum pământul este arat pentru a permite noi semănături să crească, poate reprezenta faptul că ești într-o fază de reinventare sau de schimbare în viața ta, pregătindu-te pentru un nou început sau pentru o nouă etapă.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o premiera

Arătura din vis mai poate simboliza și faptul că nu prea știi cum să comunici cu cei din jur, nu adopți limbajul sau stilul potrivit, ori că în loc să dai piept cu greutățile, încerci să te eschivezi, să dai bir cu fugiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.