Interpretare vis in care apare o autogara

0
265
O autogara Sursa: cezarpart.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o autogara. Atunci cand visezi o autogara aglomerata inseamna ca ai foarte multe responsabilitati la locul de munca, iar in viata de familie se ivesc cheltuieli prea mari carora nu le poti face fata. O autogara goala, parasita poate sa reprezinte o perioada de stagnare in viata ta, nu te implici deloc la locul de munca, deoarece totul este calm, totul iti este comod, pe plan financiar nu ai nici o grija, reusesti sa te relaxezi printr-o detasare continua de realitate si de tot ceea ce inseamna materialism in viata.

O autogara Sursa: cezarpart.blogspot.com
O autogara
Sursa: cezarpart.blogspot.com

Daca visezi ca stai intr-o autogara si astepti inseamna ca vor interveni schimbari la locul de munca, posibil pozitive, iar daca visezi ca pleci dintr-o autogara inseamna ca vrei sa iti mai cauti un loc de munca, deoarece nu-ti ajung banii sau ca vrei sa te implici intr-o noua colaborare pentru a avea o situatie financiara mai buna. Cand visezi ca conduci pe cineva la autogara inseamna ca ajuti pe cineva cu bani, ori e posibil sa reusesti tu sa faci un imprumut pe care contai ca sa demarezi o actiune financiara. In acelasi timp cand visezi ca conduci pe cineva la autogara e posibil sa ai nevoie de experienta oamenilor mai in varsta, sa le ceri sfatul.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o cununa

Autogara din vis mai poate simboliza si nevoia de a porni singur la un drum, de a renunta la sprijinul oamenilor din jurul tau, deoarece ai descoperit noi orizonturi care te vizeaza ca si individualitate.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.