Interpretare vis in care joci fotbal in sala

0
368
Interpretare vis in care joci fotbal in sala

Interpretarea viselor in care joci fotbal in sala se refera la stilul in care reusesti sau vei incerca sa reusesti intr-o activitate folosindu-te de relatiile tale, capacitatile si intuitie.

Visul totodata sugereaza un cadru restrans, mai bine zis un perimetru in care vei face ceva anume, simbolizeaza aria in care iti desfasori activitatea.

Daca visul se desfasura in aer liber atunci era vorba de o arie nelimitata, dar daca joci fotbal in sala atunci se schimba situatia si mai degraba sugereaza o actiune sau activitate intr-un spatiu restrans, poate sa arate un loc de munca, un atelier, o institutie sau un plan  – domeniu – specific.

Daca visezi ca joci fotbal in sala este posibil ca la locul tau de munca sa fie nevoie de o adaptare din partea ta sau nevoia de a colabora mult mai strans cu colegii de serviciu. Visul sugereaza ca in momentul de fata este posibil sa ai disfunctii de comunicare cu echipa de lucru sau cu partenerii de afaceri.

Daca esti intr-o asemenea situatie atunci visul te anunta ca pentru a reusi un proiect sau pentru succes neconditionat in plan financiar este nevoie sa te adaptezi si tu unor conditii de “joc” pe care le are echipa de colegi.

De asemenea visul arata ca va trebui in viitor sa respecti regulile si planul de lucru sau in cazul in care esti un intreprinzator atunci este neaparata nevoie sa te raliezi cu partenerii de afaceri si sa ajungeti la un numitor comun cand se fac investitii comune.

fotbal in sala

Visul in care joci fotbal in sala presupune de asemenea o evolutie instabila si schimbatoare, pot sa apara situatii neprevazute la care va trebui sa faci fata cu succes.

Citește și:  Interpretare vis in care este foarte frig si ai degeraturi

In cazul in care visezi ca posezi mingea si driblezi alti jucatori inseamna ca in viata reala nu vei avea timp sa te plictisesti deoarece abilitatile de comunicare si colaborare iti vor fi puse din greu la incercare in domeniul in care lucrezi.

Daca visezi ca dai gol in timpul jocului inseamna ca in viata reala iti vei atinge scopul in cadrul firmei sau institutiei in care lucrezi.

Daca sala este plina cu spectatori este un semn ca in realitate munca ta va fi apreciata si recompensata din plin, iar daca, dimpotriva, sala este goala atunci este un semn ca vei face multe eforturi zadarnice pana sa iti creezi conditiile de care ai nevoie in vederea atingerii obiectivelor.

Visul poate avea mai multe variante posibile insa toate sunt centrate pe actiunea ta individuala in combinatie cu actiunile celorlalti, ori in mod specific cu ale unor colegi sau parteneri. Felul in care te misti in vis pe teren simbolizeaza abilitatea cu care reusesti sa inchei aliante si parteneriate avand la baza o cauza comuna.

Depinde si de felul in care marchezi, daca dai un gol cu piciorul atunci inseamna ca ti se vor evidentia talentele organizatorice si de planificare, in schimb, daca marchezi cu capul poate sa fie un semn ca vei reusi sa ai succes datorita unor idei stralucite cu ajutorul carora iti vei impresiona atat colegii cat si sefii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.