Interpretare vis in care spargi o banca

0
1564
Interpretare vis in care spargi o banca

Interpretarea viselor in care spargi o banca reflecta o situatie deosebita in care este posibil sa te afli in scurta vreme. Daca visezi ca spargi o banca simbolizeaza in general o stare proasta in viata de zi cu zi, traversezi o perioada mai dificila din punct de vedere material sau emotional. Banii in vis reprezinta energia sau tonusul pe care il ai ceea ce face aluzie directa la felul in care iti cheltuiesti timpul. In realitate s-ar putea sa iti pierzi timpul cu lucruri inutile, nimic concret care sa iti aduca un plus in viata.

Faptul ca spargi o banca in vis reflecta dorinta sau intentia ta de a recurge la mijloace alternative pentru a-ti suplini anumite activitati, s-ar putea sa faci afaceri necinstite, este posibil sa imprumuti bani si sa nu ii dai inapoi, sau cel putin sa nu mai poti sa ii inapoiezi.

Visul face trimitere si la actiuni de-ale tale care nu sunt onorante, banca simbolizand un statut onorabil s-ar putea ca visul in care spargi o banca sa semnifice faptul ca vrei sa obtii un statul mare sau impozant recurgand la trucuri, parvenind, prin cunostinte sau prin mituire.

Visul reflecta o situatie personala mai putin placuta si la nivel mental sau emotional, este deprimat(a) si nu ai momentan solutii pentru a te reinvigora, iti displace profund starea in care te afli si vei inceca tot posibilul si prin orice mijloace, chiar daca nu sunt laudabile, sa iti atragi un surplus de vigoare, visul semnifica faptul ca nu poti atinge ce ti-ai propus prin mijloacele obisnuite, comune.

Citește și:  Interpretare vis în care ești jefuit de hoți

De asemenea, visul acesta prezinta starea ta materiala ca fiind una dezastruoasa, treci sau vei trece in curand printr-o adevarata criza in acest plan iar visul reflecta disperarea in care te afli neputand sa iti procuri minimum de satisfactie.

spargere la o banca

Visul in care spargi o banca si este goala, fara nici un ban inauntru, reflecta in realitate faptul ca o sa ai un esec rasunator, probabil o sa ai probleme la locul de munca, poate te asteapta o concediere din diverse motive.

Mai poate sa sugereze faptul ca in realitate o sa ai actiuni neconcretizate, o sa abuzezi de ceva sau de cineva intr-o activitate sau intr-o relatie si toate se vor intoarce apoi impotriva ta.

Visul in care spargi o banca poate sa faca aluzie la o suprasolicitare din partea ta, ai oactivitate sau o relatie care te sleieste de puteri, te preseaza foarte mult si iti mananca toate resursele materiale sau mentale. Este posibil ca in realitate sai de-a face cu o astfel de relatie, nu neaparat amoroasa ci chiar familiala care iti mananca toti nervii.

Este posibil ca activitatea pe care o ai la serviciu sau altceva in particular sa iti acapareze toate resursele si tot timpul, nu mai faci fata unei situatii, te simti coplesit(a) si nu ai solutii sau alternative.

In alte intepretari a visa ca spargi o banca poate sa reflecte faptul ca in viata reala cineva incearca sa iti patrunda cu forta in inima, o persoana care te simpatizeaza mult sau cineva cu un anumit interes incearca din rasputeri sa isi croiasca o cale catre sufletul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.