Interpretare vis in care apare a primi

0
1448
Interpretare vis in care apare a primi

Interpretarea viselor in care apare a primi. Atunci cand visezi ca primesti aur inseamna ca cineva te va pacali si iti va strica planurile.

Daca visezi ca primesti un bobarnac in timp ce mergi inseamna ca trebuie sa iti incetinesti felul de a actiona la locul de munca iar daca visezi ca ca primesti cadou o camelia alba inseamna ca vei avea o perioada plina de fericire cae va trece insa repede.

Daca visezi ca primesti o carte drept cadou inseamna ca vei avea parte de multa intelegere iar daca primesti un copliment inseamna ca cineva te invidiaza. Daca visezi ca primesti daruri inseamna ca vei castiga bani fara sa te astepti.

Daca visezi ca primesti decoratii inseamna ca cei din jur te vor respecta si aprecia, cand primesti un diamant in vis inseamna ca iti faci mici vise care insa sunt doborate repede.

a primi un cadou

Daca visezi ca primesti un diplomat acesta aduce cu sine vesti nou si imbucuratoare, daca visezi ca primesti galbeni vei avea sprijin pentru a trece peste dificultati iar daca visezi ca primesti o ilustrata vei primi noutati care te uimesc.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o alee

Daca visezi ca primesti o lovitura inseamna ca vei avea parte de belsug, daca primesti o medalie in vis inseamna ca esti un om puternic si te poti baza si pe partenerul de viata, daca visezi ca primesti un miel acesta aduce cu sine in viata reala un mare noroc iar daca visezi ca primesti o lovitura cu o arma inseamna ca vei avea noroc in toate planurile tale.

Daca in vis primesti un musafir in casa ta, inseamna ca vei fi foarte ocupat in perioada urmatoare, daca visezi ca primesti un rubin inseamna ca te entuziasmezi insa pentru putin timp, daca visezi ca primesti un orfan in casa inseamna ca vei reusi sa finalizezi cu bine ceva inceput de multa vreme, daca primesti o scrisoare in vis inseamna ca primesti noutati de peste granita, daca primesti o telegrama in vis inseamna ca treci printr-o perioada caracterizata de multa lene, lipsa de chef, trandafirii pe care ii primesti in vis reprezinta multa dragoste pe care o oferi si o vei si primi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.