Interpretare vis în care apare o ureche

0
7591
Interpretare vis in care apare o ureche

Atunci când visezi o ureche înseamnă siguranță în viață, fericire, dar și o serie de bârfe pe care le vei auzi. În cazul în care visezi o ureche albă, însă murdară, acest fapt prevestește ruperea relației cu o persoană care te-a dezamăgit foarte tare și care se poartă urât cu tine.

Atunci când visezi că îți acoperi urechile cu o căciulă înseamnă că ai o frică excesivă în legătură cu relațiile și apetitul tău sexual, iar în momentul în care visezi că îți acoperi urechile cu palmele înseamnă că ai un apetit sexual foarte mare de care te rușinezi în realitate; ești dependent(ă) față de alte persoane.

ureche

Dacă visezi urechi de animal înseamnă că ești foarte bună la treburile casnice, iar dacă visezi urechi de animal sălbatic înseamnă că vei afla foarte multe vești, de toate felurile.

Atunci când visezi că ai o durere de urechi înseamnă că primești vești pe care nu ți le dorești, iar dacă visezi urechi de lup înseamnă că ai parte de vicleșug.

Urechile de lup din vis mai reprezintă și faptul că ești înconjurat(ă) de dușmani foarte vicleni, iar atunci când visezi urechi frumoase înseamnă că te vei împrieteni cu un om foarte bun.

Urechile în vise pot avea multe semnificații, de la capacitatea de a asculta la o nevoie de a fi auzit. Ele pot reflecta dorința noastră de a fi mai receptivi sau pot indica că trebuie să acordăm mai multă atenție detaliilor din jurul nostru. Totodată, visele legate de urechi pot sugera o preocupare față de aspectul fizic sau schimbările pe care dorim sau nu dorim să le facem în aspectul nostru.

Citește și:  Interpretarea viselor in care apare amigdalita

Dacă te gândești la astfel de schimbări, s-ar putea să fii interesat de interpretarea viselor în care îți pui un piercing. Piercingurile, în special cele în ureche, sunt adesea văzute ca o formă de exprimare personală sau ca o marcă a independenței.

ureche

Dacă visezi urechi mari și frumoase înseamnă că prietenii îți sunt sinceri, iar dacă visezi urechi înfundate înseamnă că ți se vor încredința câteva secrete pe care trebuie să le păstrezi, pe când urechile mari înseamnă că ai unele secrete deja.

Când visezi urechi multe înseamnă că amicii tăi prosperă, iar dacă visezi urechi mici înseamnă că trebuie să ții seama de sfatul părinților tăi.

Atunci când visezi urechi sidefii la femei frumoase înseamnă că ai parte de fericire, iar dacă visezi că te speli în urechi înseamnă că ai parte de griji, de indispoziții; în cazul în care visezi că te speli în urechi, înseamnă că devii plăcut pentru cei din jur, iar dacă visezi că te tragi de urechi înseamnă că nu dai atenție celor din jurul tău sau că ei nu-ți oferă atenție suficientă.

Atunci când visezi că te străduiești să auzi ceva înseamnă că trebuie să iei o decizie foarte importantă, iar dacă visezi că vezi urechile unei alte persoane înseamnă că se bârfește pe seama ta.

Dacă vezi în vis urechi pe jos înseamnă că vei începe o relație fericită și foarte profitabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.