Interpretare vis in care apare o ureche

0
7446
Interpretare vis in care apare o ureche

Interpretarea viselor in care apare o ureche. Atunci cand visezi o ureche inseamna siguranta in viata, fericire dar si o serie de barfe pe care le vei auzi. In cazul in care visezi o ureche alba insa murdara acest fapt prevesteste ruperea relatiei cu o persoana care te-a dezamagit foarte tare si care se poarta urat cu tine.

Atunci cand visezi ca iti acoperi urechile cu o caciula inseamna ca ai o frica excesiva in legatura cu relatiile si apetitul tau sexual si in momentul in care visezi ca iti acoperi urechile cu palmele inseamna ca ai un apetit sexual foarte mare de care te rusinezi in realitate, esti dependent fata de alte persoane.

Daca visezi urechi de animal inseamna ca esti foarte buna la treburile casnice iar daca visezi urechi de animal salbatic inseamna ca vei afla foarte multe vesti, de toate felurile.

Atunci cand visezi ca ai o durere de urechi inseamna ca primesti vesti pe care nu ti le doresti iar daca visezi urechi de lup inseamna ca ai parte de viclenie. Urechile de lup din vis mai reprezinta si faptul ca esti inconjurat de dusmani foarte vicleni iar atunci cand visezi urechi frumoase inseamna ca te vei imprieteni cu un om foarte bun.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o foaie

ureche

Daca visezi urechi mari si frumoase inseamna ca prietenii iti sunt sinceri iar daca visezi urechi infundate inseamna ca ti se vor incredinte cateva scerete pe care trebuie sa le pastrezi, pe cand urechile mari inseamna ca ai unele secrete deja. Cand visezi urechi multe inseamna ca amicii tai prospera iar daca visezi urechi mici inseamna ca trebuie sa tii seama de sfatul parintilor tai.

Atunci cand visezi urechi sidefii la femei frumoase inseamna ca ai parte de fericire iar daca visezi ca te speli in urechi inseamna ca ai parte de griji, de indispozitii, in cazul in care visezi ca te speli in urechi inseamna ca devii placit pentru cei din jur iar daca visezi ca te tragi de urechi inseamna ca nu dai atentie celor din jurul tau sau ca ei nu-ti ofera atentie suficienta.

Atunci cand visezi ca te straduiesti sa auzi ceva inseamna ca trebuie sa iei o decizie foarte importanta iar daca visezi ca vezi urechile unei alte persoane inseamna ca se barfeste pe seama ta. Daca vezi in vis urechi pe jos inseamna ca vei incepe o relatie fericita si foarte profitabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.