Interpretare vis in care apare un circ

0
1731
Interpretare vis in care apare un circ

Interpretarea viselor in care apare un circ. Atunci cand visezi un circ inseamna ca ai nevoie de modele pe care sa le urmezi, mai ales daca in vis incerci sa admiri pe cineva care face acrobatii la circ, astfel ca doresti sa urmezi pe cineva in viata, sa mergi dupa exemplul sau.

Atunci cand visezi insa ca pasesti in arena unui circ inseamna ca vrei sa iti arati talentele, sa demonstrezi celor din jur ce poti. Incearca si simbolurile la cuvintele „clovn”, „cerc”, „vrajitor” si restul animalelor care iti apar intr-un vis cu circ, pentru a avea o cat mai buna interpretare.

Se mai spune ca atunci cand visezi un circ inseamna si ca vei reusi sa primesti vesti bune si nu vei duce lipsa de bani insa cand visezi ca faci pe interpretul la circ inseamna ca vei avea parte de un accident de circulatie in cazul in care nu esti foarte atent.

la circ

De multe ori un circ poate sa sugereze faptul ca sunteti amenintati, chiar daca dupa aceea aveti parte de o perioada mai buna, in cele din urma veti avea parte si de multa tristete. Circul din vis poate sugera si faptul ca iti asumi multe riscuri mai ales atunci cand este vorba de iubire.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o croitoreasa

In alta ordine de idei, atunci cand visezi ca esti la circ mai inseamna si ca esti in stare sa accepti tragediile vietii, sa le iei ca atare, te prefaci uneori, doar ca sa faci haz de necaz, nu iti lipseste curajul de a incerca totul in viata, ai puteresa faci orice, esti mereu in centrul atentiei, iar cei din jur spun adesea ca iti place sa te dai in spectacol doar ca sa fii luat in seama, deci in concluzie, esti asemeni unuii clovn.

In cazul in care visam un animal capat de la circ inseamna ca vrem in realitate sa ne tinem sub control toate pornirile, sa nu avem pasiuni care sa ne ucida, ori ganduri care sa zboare fara pic de ratiune, vrem sa temperam mereu.

In cazul in care visam un circ care este intr-o continua chimbare, intr-un mare spectacol, plin de zambete, inseamna ca vei reusi sa te bucuri de tot ceea ce te inconjoara acasa, la locul de munca, in grupul de prieteni etc. Daca visezi ca stai la circ inseamna ca trebuie sa ai mare grija ca nu cumva sa cazi de fraier pentru cei din jur, sa nu pici de ridicol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.