Planetele in casa a II-a

0
737
Planetele in casa a II-a
Planetele in casa a II-a sursa: astrology.community/second-lord-fourth/

Harta astrala a unui nativ tine cont de asezarea tuturor planetelor si desigur asa cum am mai mentionat in categoria de astrologie, fiecare sector, casa si emisfera conteaza in interpretarea unei astrograme. Vom vedea in continuare ce inseamna atunci cand avem planetele in casa a II-a si cum actioneaza acestea in destinul unui individ in functie de aglomerarea pe care o prezinta. Totusi inainte de toate merita mentionat si este obligatoriu sa stim la ce anume facem referire.

Planetele sunt cele pe care toata lumea le stie, iar casa a doua reprezinta asa cum am mai precizat casa Valorilor, indiferent ca ele sunt vazute ca valori spirituale, ca si calitati, deci ca ceea ce ne defineste ca si persoana individuala, fie ca este vorba despre valorile materiale, deci strict de bani si finante, bunuri fizice dobandite de-a lungul vietii sau pe cale sa le dobandim.

Valorile spirituale reprezinta si ele intregile noastre abilitati, calitati, puteri, capacitatea de a face anumite lucruri, tot ceea ce ne reprezinta ca si entitate, fata de care avem datoria sa le aprofundam. Si atunci cand vorbim despre planetele din casa a II-a facem de fapt referire la felul in care actioneaza ele si cum influenteaza, ajuta, modifica tot ceea ce inseamna aceste valori, la felul in care priveste un nativ intreaga sa potenta materiala si spirituala, la modul in care se va bucura de aceste aspecte.

Soarele in casa a II-a

Soarele in casa a II-a
Soarele in casa a II-a sursa: i.thehoroscope.co/sun-in-2nd-house-how-it-shapes-your-destiny-and-personality/

Cei care au Soarele in casa a II-a au de regula tendinta de a se indrepta catre o anumita profesie, ei vor sa isi defineasca existenta prin realizarea profesionala si vor reusi in mai toate cazurile, fiind oameni care de regula se pricep la afaceri, au parte de noroc si spirit intreprinzator. In plus nativii care au Soarele in casa a II-a vor vrea mereu sa aiba un echilibru financiar semnificativ, ei nu vor putea trai in modestie, iar harnicia ii va ajuta in acest sens, deoarece nu le place sa primeasca totul de-a gata.

Mercur in casa a II-a

Mercur in casa a II-a
Mercur in casa a II-a sursa: astrology.community/mercury-second-house/

Nativii care au planeta Mercur in casa a II-a vor avea foarte mult succes in domenii care tin de cunostinte intelectuale, de informatii, de calatorii. Ei vor fi favorizati mai ales atunci cand este vorba de comunicare, care isi aleg domenii de lucru in arta sau cultura si vor face foarte multi bani daca stiu cum sa atraga oamenii de partea lor.

Luna in casa a II-a

Luna in casa a II-a
Luna in casa a II-a sursa: i.thehoroscope.co/moon-in-2nd-house-how-it-shapes-your-personality/

Pentru cei care au Luna in casa a II-a veniturile vor fi mereu in asteptare, planurile marete pe care si le fac nu isi vor vedea prea curand realizarea, cei din jur ii ajuta din punct de vedere spiritual insa nu material si devine astfel foarte greu pentru ei sa aiba sanse reale de succes. Pentru cei care au Luna prost aspectata in Casa a II-a se manifesta tendinte de haotism, ei nu vor reusi sa fie prea practici.

Marte in casa a II-a

Marte in casa a II-a
Marte in casa a II-a sursa: i.thehoroscope.co/mars-in-2nd-house-how-it-impacts-ones-life-and-personality/

Nativii care au planeta Marte in casa a II-a sunt de cele mai multe ori lideri la locul de munca, isi impun ideile aproape intr-un mod agresiv, debordeaza mereu de energie si nimeni nu ii poate face sa dea inapoi atunci cand vor sa isi promoveze o idee. Cel mai bine s–ar descurca in domenii care sa le consume vitalitatea, deoarece au din plin si daca nu sunt folositi sunt trebuie, acestia pot deveni frustrati la locul de munca. Ei trebuie lasati sa ia decizii sau cel putin sa li se dea impresia ca sunt lideri.

Citește și:  Astrologie medicala - o cale de a ne cunoaste mai bine si de a ne proteja sanatatea

Venus in casa a II-a

Venus in casa a II-a
Venus in casa a II-a sursa: i.thehoroscope.co/venus-in-2nd-house-key-facts-about-its-influence-on-personality/

Atunci cand vorbim despre un nativ cu Venus in casa a II-a, deci in casa valorilor si a banilor, cat si a resurselor materiale si spirituale, a calitatilor, ne referim de regula la o persoana care se va folosi de farmecul sau si de calitatile fizice pentru a atrage bani. Destinul insa ii va fi si destul de favorabil, deoarece Venus aduce cu sine si foarte mult rafinament, armonie, creativitate si imaginatie mare. In plus nativii nascuti sub acest semn astral vor ocupa functii foarte frumoase daca doresc sa se manifeste in lumea artistica, si vor si castiga foarte multi banii daca isi descopera potentialul.

Jupiter in casa a II-a

Jupiter in casa a II-a
Jupiter in casa a II-a sursa: i.thehoroscope.co/jupiter-in-2nd-house-how-it-impacts-your-personality-luck-and-destiny/

Nativii care au Jupiter in casa a II-a sunt de regula persoane foarte sincere si au o imagintie care se aplica la nivel global. Ei vor avea parte de foarte mult succes si se vor bucura de oameni sus pusi care ii vor ajuta sa devina mult mai influenti, mult mai avuti, in plus spiritul lor practic si dorinta de a lupta cinstita ii va aduce mereu in prim plan, oferindu-le o imagine de invidiat cat si un caracter demn de onoare. Cei care au planeta Jupiter prost aspectata in casa a II-a au tendinte de esec deoarece de cele mai multe ori nu isi dau seama care sunt limitele lor si din acest motiv dau gres.

Saturn in casa a II-a

Saturn in casa a II-a
Saturn in casa a II-a sursa: i.thehoroscope.co/saturn-in-2nd-house-what-it-means-for-your-personality-and-life/

Cei care au planeta Saturn in casa a II-a sunt de regula persoane foarte temperate, ei nu fac nimic nesabuit, isi aleg cu grija pasiunile, calculeaza mereu orice decizie, nu intind coarda la locul de munca si isi indeplinesc mereu atributiile. Pe de alta parte insa e posibil ca acestia sa devina zgarciti la un moment dat din dorinta de a strange pentru mai tarziu. Daca are parte de o situatie materiala buna sau mult prea buna va avea grija sa ii ajute cum crede el si pe cei mai nevoiasi din familie.

Uranus in casa a II-a

Uranus in casa a II-a
Uranus in casa a II-a sursa: i.thehoroscope.co/uranus-in-2nd-house-how-it-determines-your-personality-and-destiny/

Nativii care au planeta Uranus in casa a II-a au de cele mai multe ori capacitatea de a se face cunoscuti in medii ultraprogresiste, in orice tine de taine, de stiinte greu accesibile oamenilor de rand, ei vor avea mereu ocupatii stranii si vor fi foarte putin sau chiar deloc intelesi de cei din jur. Atunci cand ajung sa aiba o avere inestimabila, o risipesc cu aceeasi usurinta cu care au facut-o si nu tin cont de nimic. Ei pun totul in folosul progresului.

Neptun in casa a II-a

Neptun in casa a II-a
Neptun in casa a II-a sursa: i.thehoroscope.co/neptune-in-2nd-house-how-it-defines-your-personality-and-life/

Nativii care au planeta Neptun in casa a II-a a de cele mai multe ori capacitatea de a se lasa condusi de tendinte oculte, au pasiuni foarte ciudate, fug in rutina ca sa uite de marile lor tristeti abstracte. Se pare ca acesti nativi reusesc fie sa faca bani din nimic, fie sa traiasca modest si cei din jur sa ii vada ca pe niste indivizi sus pusi. Atunci cand vorbim despre Neptun in casa a II-a trebuie sa ne referim desigur si la nevoia de a imparti si de a patrunde in esenta lucrurilor, indiferent de ce natura ar fi ele.

Pluto in casa II-a

Pluto in casa II-a
Pluto in casa II-a sursa: i.thehoroscope.co/pluto-in-2nd-house-key-facts-about-its-effect-on-your-life-and-personality/

Cei care au planeta Pluto in casa II-a nu vor reusi niciodata sa fie multumiti de situatia lor financiara sau sa aiba o situatie stabila. Vor fi cand pe culmile extazului cand in pragul saraciei si acest lucru se datoreaza faptului ca sfera lor de influenta, cat si cea de activitate nu este aleasa cu cap in mai toate cazurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.