Interpretare vis in care apare un creion

0
613
Un creion Sursa: neverspoiledenough.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un creion. Atunci cand visezi un creion argintiu inseamna ca ai multa siguranta pe tine, ceea ce te va ajuta in tot ceea ce faci iar daca visezi un creion auriu inseamna ca ai parte de neintelegi cu partenerul de viata, ar trebui sa va rezolati neintelegerile. Un creion de colorat inseamna ca vei avea parte de noi aventuri amoroase, veti avea succes in interactiunile cu persoanele de sex opus iar un creion rosu inseamna ca te afli intr-o situatie in care ai putea sa ii ajuti si pe cei din jur, deci trebuie sa profiti de aceasta pozitie. Daca visezi un creion negru inseamna ca trebuie sa fii foarte atent la persoanele carora le oferi dragostea ta si la cei pe care ii intalnesti. Un creion galben inseamna ca vei avea parte de momente pline de dragoste si de liniste sufleteasca iar daca visezi ca scrii cu un creion si i se rupe varful trebuie sa fii foarte atent la accidente, deoarece esti predispus la ele.

Un creion Sursa: neverspoiledenough.blogspot.com
Un creion
Sursa: neverspoiledenough.blogspot.com

Creionul din vis de regula reprezinta faptul ca vei avea o viata frumoasa, totul va fi romantic si plin de dragoste iar daca visezi un creion auriu mai inseamna si ca nu te vei intelege cu iubitul, iubita. Un creion colorat mai inseamna si faptul ca te vei implica in unele aventuri sexuale, care iti vor lasa un gust placut insa iar un creion de argint inseamna si ca esti increzator in fortele tale. Atunci cand visezi ca scrii cu un creion ascutit inseamna si ca trebuie sa abordezi un comportament mai domol, sa nu mai fii atat de impulsiv iar daca visezi ca ii rupi varful in timp ce scrii cu el inseamna ca ar trebui sa te feresti de accidentele din trafic sau de la locul de munca.

Chiar daca in aparenta creionul nu pare sa aiba o semnificatie atat de importanta, el poate sa fie un simbol de proportii colosale in vise. Daca visezi ca iei un creion dintr-o cutie cu culori si acesta este de alta culoare inafara de negru inseamna ca vei avea parte de multa afectiune si de dragoste mai ales din partea persoanelor de sex opus. Atunci cand visezi ca desenezi cu creioane colorate inseamna ca va trebui sa iti ceri iertare pentru faptul ca nu ti-ai respectat promisiunile si nu te-ai tinut de cuvant in fata unor persoane. Creionul din vis reprezinta si faptul ca aveti sentimente foarte sensibile, te exprimi foarte greu, poate ca incerci sa comunici cu cei din jur insa niciodata nu esti inteles, deoarece sufletul tau este prea fragil. Ai insa si darul de a nu te face inteles, vorbesti in metafore, rastalmacit, vrei sa comunici, sa faci diferente, sa schimbi cate ceva insa nu reusesti decat sa ii faci pe cei din jur sa fie si mai confuzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here