Interpretare vis in care apare dat de pomana

0
28803
Interpretare vis in care apare dat de pomana

Interpretarea viselor in care apare dat de pomana. Atunci cand visezi ca dai de pomana inseamna ca vei avea parte de recunostinta celor din jur. Pe de alta parte pomana din vis reprezinat si faptul ca te vei elibera de ceva anume, poate o apasare sufleteasca, vei primi in schimb intelegere si toleranta.

Atunci cand visezi ca cineva iti cere de pomana si tu nu vrei sa dai la toti cei care te inconjoara si nici nu le dai din inima inseamna ca in realitate vei avea paretd e o foarte mare bucurie, ceva se va implini in sfarsit.

Daca visezi ca ceri pomana insemana ca vei avea parte de episoade amoroase foarte frumoase, e posibil sa te implici in unele aventuri iar daca visezi ca dai de pomana mai insemana si ca esti o persoana vanitoasa.

Atunci cand visezi ca daruiesti ceva de pomana mai inseamna si ca in realitate vei avea foarte multe lucruri de care sa te bucuri enorm iar daca visezi ca faci o pomana inseamna ca esti un om demn, nu savarsesti fapte murdare si mereu esti sincer, ce ai ai suflet stie toata lumea iar ce ai minte arati tuturor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o favoare

pomana

Daca visezi ca primesti de pomana se spune ca vei pierde intr-o anume chestiune, e posibil sa pierzi o suma de bani, e posibil sa pierzi o persoana, poate afectiunea acesteia sau atentia sa.

Concenptia generala a traditiei romanesti despre visele in care apare o pomana se rezuma la faptul ca chiar trebuie sa dai de pomana in viata reala.

Se spune ca cer mortii de mancare daca visezi ca oferi in vis pomana iar daca chiar dai si in realitate ca sa iti implinesti visul inseamna ca pe lumea cealata vei avea parte numai de bine. Tot in traditia romaneasca se mai explica si faptul ca daca dai de pomana un anume lucru inseamna ca tu ai nevoie de acela in realitate insa nu vrei sa faci o asemenea investitia.

Conteaza foarte mult si ce dam de pomana in vis deoarece e posibil ca lucrurile, hrana, articolele respective sa ne avertizeze asupra unui fapt, deci e necesar sa retineti si acest aspect cand doriti sa va interpretati un vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.