Interpretare vis in care apar decoratii

0
188
Decoratii Sursa: d-soaracreativa.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apar decoratii. Atunci cand visezi decoratii inseamna ca vei avea parte de multe bucurii pe care le vei dobandi prin munca multa. Daca in vis iti apar uniforme sau alt fel de costumatii care sunt pline cu decoratii ori ornamente cu snururi de culoare aurie acest lucru prevesteste faptul ca vei primi o slujba mult mai buna fata de ceea ce ai in prezent, care iti va aduce mai multe satisfactii si vei avea un salariu mai bun.

Decoratii Sursa: d-soaracreativa.blogspot.com

Decoratiile din vis mai reprezinta si merite multe, daca visezi ca le pierzi insa trebuie sa te astepti la lucruri rele, iar daca le primesti inseamna ca vei avea parte de stima, de bucurii, de onoare, cei din jur isi vor arata aprecierea fata de tine si atunci cand le porti in vis inseamna ca vei avea parte de o mare schimbare, de onoruri si de respect. Cand le vezi in piept inseamna ca te asteapta numai lucruri bune, deasemenea.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un castron

Decoratiile din vis mai poate sugera si faptul ca e posibil sa intalnesti persoana care iti va face multe bucurii, insa nu orice fel de persoana, ci una importanta, influentabila, cu un statut social foarte mare. E posibil ca acea persoana, fie sa te ajute sa avansezi, fie sa te invete unele lucruri noi.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.