Interpretare vis in care apare greva

0
283
Interpretare vis in care apare greva

Interpretarea viselor in care apare greva. Atunci cand visezi ca faci parte dintr-o grupare care intra in greva inseamna ca vei avea o perioada in care tu singur nu te admiri, nu stii sa te apreciezi la adevarata valoare, nu stii cum sa e pui in lumina, nu iti pasa destul de propria persoana si in plus te simti vinovat pentru unele lucruri sau nu esti in stare sa iti faci singur dreptate, trebuie sa apelezi la alte forte.

E posibil sa simti ca nu ti se face drepate, motiv pentru care trebuie sa incerci sa iti cauti singur mijloacele necesare de a arata lumii de ce esti in stare.

Atunci cand visezi ca participi la o greva se mai poate spune si ca te simti fortat sa iei parte la unele planuri care poate nu ti se par tocmai bune, e posibil sa vrei sa devii independent, tocmai din cauza ca simti ca nu faci ceea ce te pasioneaza in viata.

Citește și:  Interpretare vis in care apar kamikaze

Greva din vis mai poate reprezenta si o razvratire, vrei sa iti schimbi radical viata iar atunci cand visezi ca te pornesti printr-o greva impotriva sefului tau inseamna ca e posibil sa ti se ofere un loc de munca mult mai bun sau sa ti se mareasca salariul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.