Interpretare vis in care apare un fermoar

0
748
Un fermoar Sursa: ateliermarbelle.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un fermoar. Atunci cand visezi un fermoar mai ales daca este rupt sau blocat, inseamna ai o comunicare prea slaba ori ineficienta cu cei din jur, iar din aceasta cauza dai dovada de o foarte mare incapacitate de a gasi o metoda de abordare. Totodata, visul mai prevesteste si faptul ca te poti afla blocat intr-o anume situatie, pe care se poate sa nu o poti schimba iar daca visezi un fermoar deschis inseamna ca e posibil sa fii jignit in realitate ori chiar ranit si in acelasi timp sa ai sentimente de vina, poate jena pentru o anume situatie, vulnerabilitate in fata inamicilor.

Un fermoar Sursa: ateliermarbelle.blogspot.com
Un fermoar
Sursa: ateliermarbelle.blogspot.com

Daca visezi un femoar inchis inseamna ca vei primi protectie, esti in siguranta si ferit de toate jignirile ori ofensele ce ti le pot aduce inamicii. Se mai spune ca atunci cand in vis iti apare pur si simplu un fermoar e posibil sa ai probleme de comunicare cu niste prieteni cu care nu te poti intelege prea bine mai ales pentru ca nu stii ce metoda sa aplici. Cand visezi ca ai multe fermoare inchise la o haina inseamna ca ai parte si de multe obstacole in viata de zi cu zi, te plafonezi din cauza lor pentru ca simti ca nu mai ai puterea de a merge mai departe, esti lipsit de energie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ceva pufos

Fermoarul ami poate fi interpretat si din punct de vedere psihologic, tinand cont de caracterul omului. Astfel ca un fermoar deschis de tot poate sugera faptul ca esti o persoana deschisa la orice idee, la orice oferta, iti arati mereu sentimentele si te sfiesti sa spui in gura mare adevarul, chiar si cu riscul de a-i rani pe cei din jur. un fermoar inchis sugereaza faptul ca esti o fire foarte misterioara, nu vrei sa acorzi incredere celor din jur, te feresti de ei, nu vrei sa ii lasi sa intre in viata ta.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.