Interpretare vis în care apare un animal

1
15042
Interpretare vis in care apare un animal

Dacă visezi un animal înseamnă că ai instincte foarte puternice și multă energie. Înseamnă în același timp că ai forța de a face lucruri noi, capacitatea de a te descurca în orice situație. Cu toate acestea, trebuie să vezi și simbolul animalului pe care l-ai visat.

De regulă, animalul din vis înseamnă cheia motivatiilor noastre, cheia instinctului, a poftelor și a tuturor refularilor. Animalele înseamnă în acest fel instinctele din noi, instinctul primar, latura care a fost îmblânzită, dar și sălbăticia din noi, având în vedere că orice om este o ființă duală.

În visul pe care îl ai, omul adesea se regăsește în ordinea creației. Cu toate acestea, dacă visezi animale într-o cireadă sau în haită, înseamnă că ești pe cale să devii victimă a instinctelor tale.

animale

Totodată, animalul din vis înseamnă și belșug mult, prosperitate, dar dacă alergi un animal în vis înseamnă că te amenință o serie de necazuri sau vei oferi daruri amestecate la prieteni ori vei avea o moarte în familie. În același timp, dacă visezi un animal care te atacă înseamnă că ai un mare dușman, iar dacă visezi că atingi un animal, că te joci cu el, înseamnă că vei avea o sănătate de fier.

În momentul în care visezi un animal cu patru picioare înseamnă că ai prieteni buni, iar dacă visezi un animal gras, acesta îți vesteste belșug în casă. Un grup de animale în vis mai poate însemna și o serie de vești plăcute, iar dacă le hrănești înseamnă că vei avea o avere mare sau bucurii enorme.

Dacă în vis îți apare un animal îmbălsămat, atunci înseamnă că sănătatea ți se poate îmbunătăți, iar dacă visezi un animal în câmp, înseamnă că vei avea hoți în casă, dar vei scăpa de primejdii.

În același timp, dacă visezi că te înconjoară animale, înseamnă că te poți baza pe prietenii tăi vechi, și dacă visezi că duci un animal la veterinar, înseamnă că trebuie să rezolvi o serie de probleme ce nu mai suportă amânare.

Dacă visezi un animal împușcat sau că îl împuști tu, înseamnă că vei ieși din relații care nu te avantajează, și dacă ești înțepat de un animal, înseamnă că vei suferi de o îmbolnăvire ușoară. În același timp, o limbă de animal visată arată că vei avea nemulțumiri, sau dacă lovești un animal, acest vis arată că trebuie să fii mai cugetat în alegeri sau că vei face o nedreptate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare zoo (gradina zoologica)

Dacă în vis te lupți cu un animal, înseamnă că vei avea parte de o izbândă în confruntările zilnice, iar dacă animalul din vis este negru, înseamnă că ai un dușman mare sau te va lovi o boală. În același timp, dacă visezi un animal nemiscat, înseamnă deces în familie, iar dacă în vis îți apar schelete de animal, vei pierde niște bani.

Dacă animalul din visul tău pășește într-un luminiș, atunci înseamnă că vei avea noroc sau că ai o voință mare, iar dacă visezi că pierzi un animal, acest lucru va simboliza pierderea unui prieten apropiat, poate chiar decesul lui.

Atunci când în vis apari tu sacrificând un animal, înseamnă că vei avea neînțelegeri mici la locul de muncă, iar în momentul în care visezi un animal sălbatic, înseamnă că te paște o amenințare din partea celor care nu te plac, a dușmanilor sau vei fi prins într-o ceartă cu bătaie.

Un animal în sălbăticie reprezintă nestatornicia în dragoste, iar atunci când în vis îți apare un animal în sânge înseamnă că ai prea multe sarcini la locul de muncă, nu te descurci, iar dacă animalul este slab, acesta reprezintă seceta, dacă este schelet, reprezintă singurătatea ta și depresia, faptul că ai nevoie de companie.

Când visezi un animal în turmă simbolizează bogăție sau chiar câștiguri mari, imediate, iar atunci când visezi un animal care se uită la tine înseamnă că vei avea prieteni noi.

animalute

În cazul în care în visul tău apare un animal care urlă înseamnă că vei avea parte de o surpriză neplăcută.

Dacă în vis îți vorbește un animal înseamnă că te vei putea baza pe un sfat înțelept, dar trebuie să ai și atenție la ce faci.

Adesea, animalele din visul nostru pot reprezenta diverse aspecte ale personalității noastre sau ale persoanelor din viața noastră. Fiecare animal are propriul său set de simboluri și semnificații. De exemplu, un leu poate simboliza curajul, în timp ce un iepure poate sugera timiditate.

Aceasta este doar vârful icebergului, deoarece interpretarea depinde în mare măsură de contextul visului și de sentimentele asociate cu animalul respectiv. Dacă dorești să aprofundezi și mai mult aceste interpretări, aruncă o privire peste articolul nostru despre interpretarea în care apar animale pentru a obține o perspectivă mai detaliată.

1 COMENTARIU

  1. O femeie inca tanara, cu capul acoperit de o esarfa ducea un catar sau o mula de capastru pe niste poduri din franghii suspendate peste un abis dintre munti,erau doua astfel de poteci suspendate din franghii, pe una pasea ea, pe una animalul docil tinut de capastru de ea, ambele erau usor descendente, se indepartau de mine ce eram pe varful piscului, parca in Himalaia. Imi sugera Tibetul arid, zona aceea. Ma intreb ce implicare puteau avea budistii corupti in trimiterea mulei acum 40 de ani mie, caci stiu ca a fost o razbunare pt ca am luat pozitie corecta intr-o situatie in care urma sa fie nedreptatit un tip de cea care ii fu prezentata ca ceru el sa i-o prezint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.