Interpretare vis in care apare un animal

1
14796
Interpretare vis in care apare un animal

Interpretarea viselor in care apare un animal. Daca visezi un animal inseamna ca ai instincte foarte puternice si multa energie, inseamna in acelasi timp ca ai forta de a face lucruri noi, capacitatea de te descurca in orice situatie, insa trebuie sa vezi si simbolul animalului pe care l-ai visat.

De regula animalul din vis inseamna cheia motivatiilor noastre, cheia instinctului, a poftelor si a tuturor refularilor. Animalele inseamna in acest fel instinctele din noi, instinctul primar, latura ce a fost imblanzita dar si salbaticia din noi, avand in vedere ca orice om este o fiinta duala. In visul pe care il are, omul adesea se regaseste in ordinea creatiei. Insa daca visezi animale intr-o cireada sau in haita inseamna ca esti pe cale sa devii victima a instinctelor tale.

animale

Totodata animalul din vis inseamna si belsug mult, prosperitate, dar daca alergi un animal in vis inseamna ca te ameninta o serie de necazuri sau vei oferi daruri amestecate la prieteni ori vei avea o moarte in familie. In acelasi timp daca visezi un animal care te ataca inseamna ca ai un mare dusman si daca visezi ca atingi un animal, ca te joci cu el inseamna ca vei avea o sanatate de fier.

In momentul in care visezi un animal cu patru picioare inseamna ca ai prieteni buni iar daca visezi un animal gras acesta iti vesteste belsug in casa. Un grup de animale in vis mai poate insemna si o serie de vesti placute iar daca ii hranesti inseamna ca vei avea o avere mare sau bucurii enorme.

Daca in vis iti apare un animal imbalsamat atunci inseamna ca sanatatea ti se poate imbunatati iar daca visezi un animal in camp inseamna ca vei avea hoti in casa, dar vei scapa de primejdii. In acelasi timp daca visezi ca te inconjoara animale inseamna ca te poti baza pe prietenii tai vechi si daca visezi ca duci un animal la veterinar inseamna ca trebuie sa rezolvi o serie de probleme ce nu mai suporta amanare.

Daca visezi un animal impuscat sau ca il impusti tu inseamna ca vei iesi din relatii care nu te avantajeaza si daca esti intepat de un animal inseamna ca vei suferi de o imbolnavire usoara. In acelasi timp o limba de animal visata arata ca vei avea nemultumiri sau daca lovesti un animal acest vis arata ca trebuie sa fii mai cugetat in alegeri sau ca vei face o nedreptate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o cucuvea

Daca in vis te lupti cu un animal inseamna ca vei avea parte de o izbanda in confruntarile zilnice iar daca animalul din vis este negru inseamna ca ai un dusman mare sau va da o boala peste tine. In acelasi timp daca visezi un animal nemiscat inseamna deces in familie iar daca in vis iti apar schelete de animal vei pierde niste bani.

Daca animalul din visul tau paste intr-un luminis atunci inseamna ca vei avea noroc sau ca ai o vointa mare iar daca visezi ca pierzi un animal acest lucru va simboliza pierderea unui prieten apropiat, poate chiar decesul lui. Atunci cand in vis apari tu sacrificand un animal inseamna ca vei avea neintelegeri mici la locul de munca si in momentul in care visezi un animal salbatic inseamna ca te paste o amenintare din partea celor care nu te plac, a dusmanilor sau vei fi prins intr-o cearta cu bataie.

animalute

Un animal in salbaticie reprezinta nestatornicia in dragoste, iar atunci cand in vis iti apare un animal in sange inseamna ca ai prea multe sarcini la locul de munca, nu te descurci, iar daca animalul este slab acesta reprezinta seceta, daca este schelet reprezinta singuratatea ta si deprimare, faptul ca ai nevoie de companie.

Cand visezi un animal in turma simbolizeaza bogatie sau chiar castiguri mari, imediate, iar atunci cand visezi un animal care se uita la tine inseamna ca vei avea prieteni noi. In cazul in care in visul tau apare un animal care urla inseamna vei avea parte de o supriza neplacuta. Daca in vis iti vorbeste un animal inseamna ca te vei putea baza pe un sfat intelept, dar trebuie sa ai si atentie la ce faci.

1 COMENTARIU

  1. O femeie inca tanara, cu capul acoperit de o esarfa ducea un catar sau o mula de capastru pe niste poduri din franghii suspendate peste un abis dintre munti,erau doua astfel de poteci suspendate din franghii, pe una pasea ea, pe una animalul docil tinut de capastru de ea, ambele erau usor descendente, se indepartau de mine ce eram pe varful piscului, parca in Himalaia. Imi sugera Tibetul arid, zona aceea. Ma intreb ce implicare puteau avea budistii corupti in trimiterea mulei acum 40 de ani mie, caci stiu ca a fost o razbunare pt ca am luat pozitie corecta intr-o situatie in care urma sa fie nedreptatit un tip de cea care ii fu prezentata ca ceru el sa i-o prezint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.