Ghicitul in palma – Linia ficatului

0
1086
Ghicitul in palma (10)

Linia ficatului cunoscuta si drept linia sanatatii este cea care trece pe diagonala intregii palme si care porneste din interiorul liniei vietii indreptandu-se spre capacul liniei inimii.

In cititul in palma este mai bine sa nu aveti o asemenea linie, pentru ca se spune ca cei care nu o au prezinta o sanatate puternica, necazand prada virusilor. Persoanele care nu au acesata linie sunt mai putin stresate si au o constitutie buna.

Ghicitul in palma - Linia Ficatului
Ghicitul in palma – Linia Ficatului

Cand linia isi face aparitia, aceasta ar trebui sa fie adanca si clara, devenind un simbol al posibilelor greutati privitoare la conditia sa fizica. Cand linia ficatului ajunge pana sub degetul mic, aceasta devine un simbol al vietii lungi. Linia care are o calitate schimbatoare prezinta o perioada plina de disconforturi in ceea ce priveste sanatatea.

Cand linia ficatului are o forma ceva mai slaba, fragmentata sau are insule, aceasta trage un semnal de alarma cu privire la problemele de sanatate. Intreruperile acestei linii sunt descrise prin perioade cu probleme de sanatate. Daca pe linia ficatului se afla o stea alaturi de linia capului, aceasta va semnaliza probleme de sterilitate sau la nastere. Daca un patrat se gaseste pe aceasta linie, acesta va desemna o protectie.

Citește și:  Ghicitul in palma - Forma mainii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.