Ascendent in Fecioara

0
180
Ascendent in Fecioara

Nativul cu ascendent in Fecioara are de cele mai multe ori Fundul Cerului in zodia Gemeni, mai ales avand in vedere faptul ca Gemenii si Fecioara sunt ambele guvernate de planeta Mercur, deci de comunicare, planeta care devine foarte importanta in tema natala. Astfel nativul care are ascendent in Fecioara va fi dominat de nevoia de a cerceta in permanenta si nu doar la suprafata ci in profunzime, analizand orice detaliu atat din viata sa, cat si din mediul inconjurator, fiind semnul care prezinta cele mai bune abilitati de comunicare din cadrul intregului zodiac.

Este un nativ minutios, ceea ce ii poate fi de folos in activitatile sale, mai ales daca isi foloseste aceasta calitate bine. Din nefericire are si un spirit foarte critic si astfel tendintele sale de a-si face griji constant, din orice lucru, vor fi orientate catre sine, in opozitie cu nativii din zodia Fecioara, care sunt plasati la orizontul de est, ceea ce inseamna ca increderea in propriile forte este afectata.

Fecioara in ascendent

In relatiile cu cei din jur, acest nativ se va dovedi a fi foarte prietenos, se ataseaza, insa poate risca sa devina si pisalog, mai ales in relatiile cu sexul opus, deci cu partenerul de viata, caruia ii ofera multa atentie, impingandu-l de la spate sa ia initiativa. Poate fi dominat si de dorinta de a se imbogati, chiar daca pentru a ajunge acolo va trebui sa depuna mari eforturi.

Niciodata nu veti multumi cu una cu doua un nativ cu ascendent in Fecioara, el fiind foarte activ, asimileaza repede informatiile, invata bine, nu-si da niciodata pe fata varsta reala si prezinta o rezistenta de invidiat. Este mereu speculativ si mereu va avea tendinte de a-si manifesta nelinistea intr-o maniera necenzurata, la fel ca si ingrijorarea. Acesti nativi sunt mereu sensibili la mediul inconjurator cat la nevoile pe care cei apropiati le pot avea fata de sine.

Indivizii cu nativ in Fecioara sunt de cele mai multe ori putin atenuati in ceea ce privesc manierele si imaginea pe care o pot avea in fata celor ce-i inconjoara, chiar daca acest aspect depinde in mare parte de pozitia pe care o are Marte in schema sa. Acesti nativi sunt inteligenti si au o aura rezervata in acelasi timp, chiar evidenta. Ei au nevoie de timp ca sa poata analiza ceea ce li se intampla si ceea ce se intampla in jurul lor, fiind in cele mai multe cazuri chiar timizi, gandind mult inainte de a initia o actiune.

Totusi pot fi perceputi ca atare de catre apropiati ori pot fi perceputi ca persoane retrase, cu prea multa critica la orizont si chiar reci. Punctul forte al acestor nativi cu ascendent in Fecioara este faptul ca isi cunosc foarte bine propriul trup, sunt sensibili la ceea ce poate reprezenta pentru ei un disconfort, ori la semnalele ce le primesc si ii jeneaza intr-o oarecare masura. Foarte multi devin interesati, odata cu inaintarea in varsta, de sanatatea lor fizica si de ce nu, si de sanatatea lor mentala, devenind chiar preocupati de exercitii precum yoga, fiind si foarte atente la tot ceea ce consuma, in ciuda faptului ca sunt niste adevarati gurmanzi.

Citește și:  Astrologia la indieni

Ei devin ingrijorati foarte repede mai ales cand sunt pusi in fata unor situatii totalmente noi si sunt foarte buni observatori ai unor detalii pe care multi au tendinta sa le ignore, sa le lase neobservate si neatinse. Multi indivizi care s-au nascut sub acest semn pot fi atrasi de oameni, de cazuri care necesita ajutor, de situatii care au nevoie de interventii, motiv pentru care pot sa intre in unele relatii destul de bizare si de confuze, chiar si pentru ei.

Ei pot parea la suprafata foarte bine organizati si chiar profesionisti, insa relatiile pe care le leaga pot sa devina cu mare usurinta mari dezordini, haos, mai ales pentru faptul ca nu isi vad semenii asa cum sunt si pentru ca despica firul in patru, ignorand adevarata realitate. Le place sa invete, gandesc dinamic, sunt buni intelectuali, dar si critici, ceea ce ii poate ajuta in situatii sau locuri de munca ce implica aceasta calitate, fini observatori, metodici, prevazatori, ingeniosi, precisi, pot parea indecisi, agitati ori chiar nervosi si de multe ori isi pot pierde sau chiar le lipseste increderea de sine.

Fecioara ascendent

Nativii cu ascendent in Fecioara au un oarecare sarm pe care nu intentionat il tin ascuns de restul lumii, iar in momentul in care incep sa socializeze mai mult si sa se acomodeze cu persoanele care ii inconjoara, vor arata cat de multe pot oferi. Ei vor fi primii care ajuta atunci cand cineva are probleme, vor sari fara sa stea pe ganduri, reusind sa surprinda cu modestia de care pot da dovada, abordand o atitudine distanta si critica in acelasi timp.

Daca sunt pusi in guvernarea unor activitati legate de comert, ori a unor activitati legate de afaceri sau cultivarea pamantului vor surprinde cu succesul pe care il pot dobandi. Tind sa se schimbe foarte mult pe planul mental. Aspectul fizic al unui nativ cu ascendent in Fecioara consta intr-o statura mijlocie, ori putin peste, au tendinte de ingrasare insa moderate, sunt destul de bine construiti,iar fata lor este ovala. Atat parul, cat si pielea sau ochii le sunt de o culoare inchisa, iar nasul lor este de regula drept, avand si un mers foarte dinamic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.