Planetele departate de Soare in casa I-a

0
188
Soare in casa I-a

Nativii care au planeta Venus in Casa I vor pune mai mult accentul pe tot ceea ce insemana fizic. Insa acest lucru nu se refera neaparat la faptul ca ei vor dori sa se reliefeze prin frumusete ci si la faptul ca vor avea atat de mult sarm si charisma, incat nimeni nu le va putea rezista.

Venus in Casa I

Venus in Casa I

Tot ceea ce va insemna relatii sociale cu prietenii, cu familia, cu colegii de la locul de munca cat si dezvoltarea lor personala va tine de farmec, de rafinament, de educatie aleasa, de cultura si buna cuviinta. Desigur nativii cu Venus in Casa I vor sti mereu sa isi etaleze calitatile si nu le va pasa daca le vor folosi in propriul interes.

Mercur in Casa I

Mercur in Casa I

Cei care au planeta Mercur in Casa I sunt de regula nativi care doresc sa comunice mult, insa mai mult despre ei, ei doresc sa devina cunoscuti, sa isi puna gandurile in prim plan si sa aiba succes mai ales prin munca lor, prin efortul depus si prin propria sudoare a fruntii. In plus nativii cu planeta Mercur in Casa I vor trai foarte mult, pratic isi vor lega intreaga viata de cunostinte, de idei, vor dori mereu sa afle si sa cunoasca, sa duca mai departe informatii.

Jupiter in Casa I

Jupiter in casa 1

Nativii care au planeta Jupiter in Casa I vor dori mereu sa progreseze, avand in vedere ca astrul cu pricina ii indeamna la dezvoltare, la expansiune continua, la multe cunostinte sus puse. De regula nativii care au Jupiter in Casa I se vor bucura de un sprijin important in viata si vor avea pe cine sa se bizuie la nevoie, desi destinul le va fi in general favorabil si nu vor intampina prea multe greutati in viata, de regula succesul este de partea lor si ii vor ajuta si pe cei din jur care au nevoie.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi mercur

Saturn in Casa I

Saturn in Casa I

Nativii care au planeta Saturn in Casa I sunt de regula persoane cu o disciplina impusa foarte mare, ei se vor educa singuri, isi vor impune reguli de tot felul, vor avea o viata echilibrata si nu isi vor acorda prea multa libertate in ceea ce priveste cunoasterea, expansiunea in viata. Acesti nativi sunt foarte stricti cu propria persoana, se controleaza pe sine, dand inca din copilarie dovada de multa maturitate si seriozitate.

Neptun in Casa I

Neptun in Casa I

Nativii care au planeta Neptun in Casa I se vor folosi mereu de simturi pentru a trai, pentru a lega relatii cu cei din jur, vor avea nevoie de sinceritate de la semeni si de asemenea in viata vor avea parte de foarte multe experiente pline de taine, de neprevazut, care ii vor fascina. Deviza lor va fi purificarea sufletului, modestia si dorinta de a atinge absolutul.

Pluto in Casa I

Pluto in Casa I

Nativii care au planeta Pluto in Casa I au de cele mai multe ori o cale impusa sau mai bine zis auto – impusa, si isi vor fixa un ideal in viata si nu se vor lasa pana nu il vor atinge. Sunt de regula persoane foarte fixiste, iar atunci cand isi pun in cap ceva sunt capabili sa mute muntii din loc pentru a se face pe voia lor sau pentru a-si duce la bun final o promisiune.

Planetele in casa I au diverse influente asupra nativilor insa trebuie sa luam in seama si faptul ca pot exista si diverse combinatii intre aceste ceea ce va crea adevarate controverse. Daca de exemplu aveti planeta Pluto in casa I si planeta Jupiter, inseamna ca va veti bucura de foarte multe planuri marete, pline de succes pe care doriti sa le faceti prin propria putere si sa luptati pentru ele cu toata fiinta, pana le veti vedea realizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.