Ghicitul in palma – Liniile palmelor

0
3160
Ghicitul in palma (4)

In cititul in palma, liniile si muntii palmei au un rol esential in determinarea caracteristicilor si ale viitorului posibil al individului. Importante sunt liniile, insa si constructia si detaliile individuale ale acestora. Nicio palma nu va semana cu o alta si nici macar palmele aceluiasi individ nu vor avea aceleasi caracteristici.

In timp ce unele persoane au linii foarte pronuntate insotite de linii subtiri, altele vor avea mult mai putine astfel de particularitati. Ceea ce trebuie sa stiti este ca majoritatea liniilor din palma (ca si cele de pe frunte) sunt date de griji.

Astfel putem spune ca persoanele cu linii fine in numar mic au avut o viata mult mai usoara si indestulata fata de persoanele cu linii mult mai numeroase si pronuntate in palma.

Descrierea particularitatilor liniilor din palma

Ghicitul in palma - Liniile palmelor
Ghicitul in palma – Liniile palmelor

In cadrul ghicitului in palma, orice detaliu conteaza. Astfel unele persoane au linii continue, in timp ce altele prezinta si cerculete, grile sau patratele si triunghiuri. Toate aceste semne distinctive care formeaza o linie in palma au o interpretare unica. Iata mai jos si ce inseamna acestea in general:

  • O linie care prezinta un punct sau o mica pata desemneaza o persoana care a avut un obstacol in viata, in timp ce mai multe astfel de puncte pe o linie reprezinta o problema cu care persoana respectiva se confrunta in mod repetat.
  • Grilele gasite in liniile destinului din palma sunt semne de rau, care marcheaza lipsa energiei si a timpului, insa si a obiectivitatii persoanei cu privire la un anumit lucru.
  • Patratelele care formeaza o linie reprezinta protectie si este un semn pozitiv. Adesea acestea apar in jurul intreruperii unei linii si marcheaza protectia persoanei in greutatea pe care o intampina.
Citește și:  Interpretare semne religioase ce apar la ghicitul in cafea
Ghicitul in palma - Patrate si grile
Ghicitul in palma – Patrate si grile
  • Triunghiul reprezinta o trasatura de intelect si se gaseste foarte rar in liniile din palma, indicand o inteligenta innascuta si imposibilitatea pacalirii persoanei respective.
  • Crucea care se afla pe o linie reprezinta un semn de schimbare, gasindu-se de asemenea destul de greu. Crucea trebuie sa fie formata din linii perpendiculare clare si sa nu fie produsul unei suprapuneri a unor linii majore.
  • Liniile din palma pot avea si insule, acele mici ovale sau cerculete care reprezinta energia pe care persoanele o folosesc fara sens. Acestea reprezinta nesiguranta, frustrari si insecuritate pe plan emotional.
Ghicitul in palma - Insulele
Ghicitul in palma – Insulele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.