Ghicitul in palma – Via lasciva

0
964
Ghicitul in palma (14)

Via lasciva reprezinta o linie fina dreapta care se situeaza la trei patrimi din intreaga lungime a palmei catre incheietura. Aceasta traverseaza palma indreptandu-se catre degetul mare. O astfel de linie se poate curba si in trecut se considera ca este un semn al unui abuzator de sex si droguri.

In prezent insa insemnatatea sa s-a schimbat, aceasta reprezentand necesitatea perpetua a unui lucru interesant in viata. Oamenii cu o astfel de linie in palma sunt sensibili la alcool si substante narcotice si cad mult mai usor prada mirajului lor.

Ghicitul in palma - Via lasciva
Ghicitul in palma – Via lasciva

Liniile uniunii sunt niste mici linii situate pe marginea palmei intre linia inimii si baza degetului mic, acestea reprezentand relatii apropiate care sunt uneori si romantice.
Linia lui Mercur porneste de la baza palmei aproape de incheietura si ajunge pana spre degetul mic, desemnand totodata probleme medicale persistente, probleme de afaceri si masoara talentul in comunicare.

Liniile de calatorie reprezinta linii orizontale gasite la marginea exterioara a palmei intre incheietura si linia inimii. Fiecare din aceste linii reprezinta o calatorie facuta de persoana care le are iar cu cat este mai lunga o astfel de linie cu atat este mai importanta respectiva calatorie pentru respectiva persoana.

Citește și:  Ghicitul in palma - Combinatii de maini si degete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.