Ghicitul in palma – Combinatii de maini si degete

0
1452
Ghicitul in palma (3)

Chiromantia nu prezinta doar un mod de a ghici viitorul in palma, in anumite culturi luandu-se in considerare si forma, lungimea si amprentele degetelor. Cum determinam daca degetele unei maini sunt lungi sau scurte? Totul urmeaza niste reguli destul de clare si usor de inteles.

Degetele sunt lungi atunci cand acestea masoara sapte optimi din lungimea palmei. Avand in vedere ca unele persoane au maini mai flexibile decat altele, aceasta masuratoare poate fi dificila. In plus, aceasta masuratoare este oarecum subiectiva pentru ca persoanele cu palme ovale si degete lungi pot avea maini rigide care nu ajung la distanta optima de masurare.

Conform descrierii general acceptate de chiromanti, exista patru tipuri acceptate de combinatii de degete si palme care prezinta diferite caracteristici esentiale cititului viitorului:

  • Mainile de pamant au palme patrate si late cu degete scurte si desemneaza persoanele introvertite, serioase si suspicioase.
  • Mainile de aer au palme dreptunghiulare sau patrate cu degete lungi si noduroase care desemneaza caractere visatoare, jucause si artistice.
  • Mainile de apa sunt caracterizate prin palme ovale si lungi cu degete lungi, conice si flexibile. Acestea reprezinta caractere delasatoare, creative, introvertite si neindemanatice.
  • Mainile de foc au palme dreptunghiulare sau patratoase cu degete ceva mai scurte care desemneaza persoane active, energice si ambitioase.
Citește și:  Interpretare vis in care te speli pe mana si nu poti inlatura murdaria

Degete lungi

In general, degetele lungi ale unei persoane desemneaza rabdarea si creativitatea. Persoanele cu degete lungi sunt creative, au o fire artistica si le plac meseriile complexe, care necesita multa munca si concentrare, insa si implicare. Daca nu se implica prea mult si nu le place un anumit lucru, vor renunta foarte usor la el.

Degete mijlocii

Degetele mijlocii desemneaza caractere complexe. Cei care au astfel de degete sunt uneori foarte rabdatori, insa au si momente in care actioneaza din instinct, fara a isi calcula miscarile. Cand gasesc un lucru care ii intereseaza in mod deosebit, aceste perssoane vor cerceta pana cand vor descoperi toate detaliile referitoare la subiectul favorit.

Degete scurte

Degetele scurte prezinta caractere total opuse persoanelor cu degete lungi. Oamenii cu degete scurte sunt mereu ocupati si nerabdatori. Adesea, acestia isi fac de lucru cu orice si isi doresc mereu cate ceva. Persoanele cu degete scurte sunt descurcarete si se pricep cam la orice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.