Interpretare vis în care apar jocuri de societate

0
57
Monopoly joc

Ai visat noaptea trecută că ai jucat remi online sau un alt joc de societate și te întrebi ce semnificație poate avea acest vis? Citește în continuare și vei afla. Jocurile de societate apar foarte des în visurile oamenilor, mai ales în cazul celor care le practică frecvent, pentru a se distra alături de familie, de prieteni și chiar de necunoscuți, pe Internet.

Freud credea că visele conectează mintea conștientă cu cea inconștientă și că ele pot scoate la iveală gândurile ascunse mai repede decât un psiholog. În timp ce unii oameni de știință văd somnul REM ca o modalitate de „ștergere” a informațiilor din creier pentru a începe proaspăt dimineața, alții văd visele ca pe o repetiție generală pentru viață, pregătindu-l pe om pentru evenimente ce urmează să se întâmple.

Semnificația generală a viselor în care apar jocuri de societate este destul de neașteptată. Psihologul și expertul în vise Michael Lennox declara, pentru „Best Life”, că oamenii care visează la jocuri de societate adoptă „o abordare civilizată pentru exprimarea impulsurilor competitive și a abilităților de rezolvare a conflictelor”.

Cu alte cuvinte, dacă ai avut un asemenea vis, îți place să joci după reguli și ai determinare pentru a-ți atinge obiectivele. Vrei să faci totul în mod corect, respectându-i pe cei din jur. Nu te implici în conflicte decât dacă nu ai de ales, nu „înjunghii” pe nimeni pe la spate și nu obișnuiești să minți. Consideri că succesul nu are valoare dacă nu ajungi la el pe calea cea dreaptă.

Pe de altă parte, așa cum scria Dream Forth, a visa să joci un joc de societate semnalează o natură competitivă. Ești preocupat de rutina zilnică și doar pentru că joci după reguli nu înseamnă că nu vrei putere, bani și succes. Este important și să te gândești la felul în care te-ai simțit în visul tău în timp ce joci. A te plictisi în timp ce joci un joc de societate într-un vis este un semn negativ în ceea ce privește conflictele pe care le ai de rezolvat viața ta reală. Pe de altă parte, a te bucura de joc înseamnă că s-ar putea ca planetele să se alinieze în curând în favoarea ta.

Iată de semnificație au visele în care apar unele dintre cele mai populare jocuri de societate: Monopoly, Scrabble și Avioane.

Citește și:  Interpretare vis in care ai aripi si incerci sa zbori

MONOPOLY

Monopoly este un joc de societate care se referă la strategie, așa că, dacă ai visat să-l joci, s-ar putea să te bucuri de perspectiva sa lineară, orientată spre ambiție, asupra vieții. Nu îți plac schimbările de ritm și neașteptatul te scoate din zona de confort. Potrivit unei alte interpretări, a visa să joci la Monopoly ar putea însemna că încerci să scoți pe cineva din competiție și că s-ar putea chiar să te simți intimidat de un coleg de muncă. Dacă în vis vezi spațiile de lux din joc sau plătești taxă către alt participant, înseamnă că s-ar putea să ai de plătit niște taxe și în viața reală.

Scrabble joc

SCRABBLE

Scrabble este unul dintre cele mai cerebrale jocuri de societate de acolo, deoarece implică bogate cunoștințe de vocabular, fiind în același timp și foarte distractiv. A visa că joci Scrabble ar putea însemna că te străduiești să definești ceva, fie că este vorba de a pune o etichetă pe o relație sau de a-ți asigura o relație mai bună cu șeful tău. De asemenea, acest vis poate semnifica faptul că inspiri pe cineva în luarea celor mai potrivite decizii. Ar trebui să te gândești și la oamenii cu care ai jucat, pentru că ar putea exista rivalitate ascunsă între voi în viața de veghe, sau tensiune despre care nu știați că există. De asemenea, cuvintele de pe tablă sunt relevante pentru interpretarea visului, dacă reușești să ți le amintești.

Avioane joc

AVIOANE

Avioane înseamnă să joci în orb, să încerci să dobori aeronavele adversarului tău fără să știi cum sunt plasate pe o tablă pe care nu o vezi. Un vis în care apare acest joc este legat de perspectiva ta din viața reală asupra puterii și dominației, dar poate simboliza și a trece cu vederea ceva. Acest vis mai poate însemna că nu ești conștient de ceva esențial care se întâmplă în viața ta în acest moment, precum de o problemă de sănătate subiacentă. Totuși, ești pregătit să înfrunți orice lucru semnificativ care este pe cale să se întâmple, deoarece folosești strategia pentru a descoperi verigile lipsă. În acest fel, poți continua să conduci o existență puternică și fericită, foarte atent la ce te înconjoară. Ești conștient că ar trebui să fii mai prevăzător în acțiunile tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.