Interpretare vis in care te trezesti paralizat

0
81
Femeie in scaun cu rotile, Foto: healthimpactnews.com

Interpretarea viselor in care  te trezesti paralizat se refera la situatii in care o sa te trezesti la realitate in curand.

Daca visezi ca te trezesti paralizat in pat inseamna ca in viata reala o sa constientizezi in curand niste adevaruri, o sa iti dai seama ca ceea ce ai stiut pana in prezent nu mai are valoare prea mare si nu poti sa pui in aplicare. Visul face trimitere directa la fel de fel de situatii familiale si personale care vor lua o intorsatura neasteptata prin cunoasterea unor aspecte noi.

Femeie in scaun cu rotile, Foto: healthimpactnews.com
Femeie in scaun cu rotile, Foto: healthimpactnews.com

Daca in realitate crezi ca totul merge ca pe roate in casa si nu exista niciun fel de ingrijorare vis a vis de familia ta sau de partenerul(a) de viata atunci visul te anunta ca trebuie sa te pregatesti de o revelatie importanta. S-ar putea ca in zilele urmatoare sa descoperi lucruri care te vor tulbura foarte mult, iti vor produce o stare de incertitudine si uimire. Nu ar fi de mirare sa descoperi aspecte foarte intime legate de cineva din familia ta care vor rasturna practic tot raportul relational.

Visul in care te trezesti paralizat(a) are o aplicabilitate mare in realitate si se refera in general la faptul ca nu traiesti in lumea reala, ceva o sa te aduca cu picioarele pe pamant si o sa fie nevoie de o regandire a intregii tale vieti sau activitati.

Daca in realitate ai impresia ca in munca ta totul este in regula si nu ai de ce sa iti faci probleme atunci poti sa te astepti ca in curand calculele sa iti fie date peste cap serios din cauza unor vesti sau informatii primite de la cineva. S-ar putea ca sa nu cunosti  indeajuns colectivul alaturi de care muncesti la locul de munca, te bazezi prea mult pe persoane pe care le consideri prietene si devotate insa o sa ai surprize si o sa constati cu stupoare ca nimic nu este ceea ce pare.

Daa visezi ca te trezesti undeva intr-o padure si esti paralizat(a), sau casa in care te trezesti se afla in apropierea unei paduri atunci in scurt timp o sa vezi cu destula claritate cine iti sunt dusmanii, o sa descoperi persoanele care te sapa pe la spate sau iti pun piedici in viata. Aceeasi ipostaza se refera si la descoperirea unor intelegeri care s-au facut peste capul tau, o sa descoperi ca cineva a abuzat de increderea ta si nu o sa iti produca prea mare incantare.

Visul in care te trezesti intr-o casa mare si esti paralizat(a) semnifica faptul ca o mare neliniste o sa te cuprinda la aflarea unor vesti care privesc afacerea sau activitatea ta profesionala. Mai are legatura si cu unel ambitii pe care se pare ca o sa le lasi balta. In asemenea ipostaza visul este un semnal vis a vis de statutul tau sau pozitia pe care o ocupi intr-o institutie sau in alt loc public, s-ar putea sa te trezesti ca nu mai ai sustinerea din partea celorlalti, ceva parca s-a schimbat si nu mai privesti avantajele de dinainte ca pe ceva benefic in viata ta.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here