Ghicitul in palma – Linia inimii

0
2802
Ghicitul in palma (5)

Linia inimii are un rol esential in chiromantie, fiind cea mai importanta linie din palma. Aceasta indica iubirea, atractia si relatiile emotionale, si se gaseste in partea superioara a palmei, sub degete. Incepe din marginea palmei si continua pana intre degetul aratator si cel mijlociu. Aceasta linie prezinta doua tipuri principale si anume linia fizica si cea mentala a inimii.

Linia inimii este citita incepand dinspre exteriorul palmei de sub degetul mic spre degetul aratator. Chiromantii interpreteaza insusirile acestei linii drept reprezentare a vietii emotionale, crezandu-se ca reprezinta o harta a emotiilor in timpul vietii.

Linia fizica a inimii

Ghicitul in palma - Linia fizica a inimii
Ghicitul in palma – Linia fizica a inimii

Linia fizica a inimii este cea care se curbeaza spre capat, terminandu-se intre degetul aratator si cel mijlociu. Persoanele cu aceasta linie isi pot exprima sentimentele cu usurinta si nu se lasa doborate de greutati. Sunt firi deschise, extrovertite, afectuoase, care nu tin dusmanie.

Linia mentala a inimii

Ghcitul in palma - Linia mentala a inimii
Ghcitul in palma – Linia mentala a inimii

Linia mentala a inimii este mai scurta si nu se curbeaza la capat, fiind interpretata drept o greutate a exprimarii sentimentelor. Persoanele care au astfeld e linii in palma nu isi pot exprima sentimentele liber, sunt sensibile si adora oamenii, insa au nevoie si de intimidate.

Persoanele care au o linie a inimii inlantuita sau in grila isi poarta sentimentele pe fata, atragand atentia, sunt nervoase si se hranesc din sentimente si pornirile sentimentale. O linie emotionala formata din grile si ovale este caracteristica artistilor si firilor creative, insa si oamenilor de stiinta.

La nivel fizic, linia inimii este asociata cu sanatatea organului aferent, in special cu efectele emotiilor asupra tensiunii sangvine. Persoanele cu o linie a inimii inlantuita au o presiune a sangelui mai mare si sunt mai atrase de sporturi extreme si aventuri. Linia inimii prezinta si date referitoare la sanatatea rinichilor.

Puncte finale

O importanta deosebita in citirea liniei inimii o are locul in care aceasta se termina. Aceasta ar trebui sa se incheie intre degetul aratator si cel mijlociu, simbolizand un echilibru intre umanitate si sinele reprezentat de degetul aratator.

Citește și:  Ghicitul in palma - Forma mainii

Cand linia inimii se incheie pe degetul mijlociu sau sub acesta, persoana respectiva va fi egoista si nu se va implica emotional. Daca linia se incheie in dreptul sau pe degetul aratator, respectiva persoana va fi emotionala si idealista. De cele mai multe ori insa linia se bifurca la capat si reprezinta oamenii care sunt complecsi la nivel emotional.

Exista si cazuri in care linia inimii se incheie in trei sau mai multe bifurcatii, ceea ce inseamna ca persoana este emotionala, se ataseaza repede si se arunca in relatii romantice pline de pasiune. Aceasta prezentare este una norocoasa in special pentru persoanele cu relatii stabile.

Semne particulare

Linia inimii prezinta si detalii referitoare la calitatea vietii oamenilor. Astfel, punctele particulare ale acesteia ofera indicii cu privire la modul in care o persoana isi duce viata. O viata fericita cu o inima puternica sunt reprezentate de o linie adanca, insemnata si clara, in timp ce lanturile prezinta tensiuni. Intreruperile si rasucirile devin semnul unei pierderi pe plan sentimental in timp ce insulele sunt indicatoare ale depresiilor. Cand linia inimii este una dubla, persoana respectiva va avea un partener protector si grijuliu.

Inelul lui Venus pe linia inimii

Ghicitul in palma - Inelul lui Venus
Ghicitul in palma – Inelul lui Venus

Linia inimii este adesea insotita si de inelul lui Venus, o linie fina care se gaseste intre cea a inimii si baza degetelor aratator si inelar. Aceasta cuta in palma devine un reprezentant al sensibilitatii exacerbate a indivizilor.

Persoanele care prezinta o astfel de linie in palma sunt caracterizate ca fiind aventuroase si necesitand adesea schimbari, varietate si stimulare. Aceasta linie marcheaza totodata si inteligenta emotioanla si posibilitatea individului de a ii manipula pe cei din jurul sau. Un inel al lui Venus care este format din multe linii fine paralele va desemna persoane pasionale si extreme de sensibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.