Ghicitul in palma – Linia Destinului

0
3444
Ghicitul in palma (8)
  1. Linia destinului reprezinta una din acele linii pe care nu le are toata lumea in palma. Asta nu inseamna ca oamenii care nu au aceasta linie nu au un destin, ci ca nu vor depune eforturi in vederea obtinerii de success sau implinire intr-un anumit domeniu. Per total, viata oamenilor fara o linie a destinului este la fel de variata si interesanta, insa nu va avea un sens definit. In general, printre oamenii fara o astfel de linie se afla infractorii, cei cu dependenta de alcool si stupefiante sau nelegiuitii.
Ghicitul in palma - Linia destinului
Ghicitul in palma – Linia destinului

Linia destinului porneste de la incheietura mainii si merge drept inainte catre degetul mijlociu. Poate incepe de oriunde, chiar si de la jumatatea palmei, indreptandu-se mereu catre baza degetelor.

Prezenta acestei linii indica faptul ca respectiva persoana munceste in vederea obtinerii unui rezultat mult asteptat, aceasta fiind adesea necesara in vederea obtinerii succesului. Linia destinului este considerata si un semn norocos.

Linia destinului este legata si de viata persoanei, indicand alegerile in materie de scoala si cariera, obstacole si succese.

Linia destinului lipita de linia vietii

Ghicitul in palma - Linia destinului lipita de linia vietii
Ghicitul in palma – Linia destinului lipita de linia vietii

Pozitia liniei destinului este importanta in descifrarea destinului in palma, asa cum si lungimea acesteia este importanta. In cazul in care aceasta se afla pe interiorul liniei vietii sau porneste de pe aceasta, vorbim despre o persoana care a trait intr-un mediu familiar afectuos in timpul copilariei. Aceste persoane sunt influentate foarte mult de familie.

Cand linia destinului are capatul de inceput indepartat de linia vietii, fiind mai aproape de centrul palmei, aceasta marcheaza inceputul unei vieti independente. In acest caz persoana respectiva a trait intr-o familie mai distanta sau a locuit la un internat.

Cand linia destinului porneste de la marginea exterioara a palmei vorbim despre o persoana extrem de independenta, care probabil are sau va urma o cariera ce prezinta lucrul cu publicul. Cand linia destinului porneste de sub incheietura mainii, aceasta marcheaza o persoana foarte hotarata, care a decis inca din copilarie ce drum va urma in viata, si se tine de el.

Timpul pe linia destinului

Ghicitul in palma - Timpul pe linia destinului
Ghicitul in palma – Timpul pe linia destinului

Si linia destinului prezinta o modalitate destul de  interesanta de a descrie si determina timpul. Totul este mult mai simplu si nu necesita niciun fel de masuratoare. Linia destinului de la incheietura pana la linia capului marcheaza varsta de 35 de ani, iar punctul in care se intersecteaza cu linia inimii marcheaza 49 de ani. Restul vietii se vede intre linia inimii si sfarsitul liniei destinului catre degete.

In cadrul stiintei cititului in palma, primii 35 de ani reprezinta o perioada de formare in cadrul careia oamenii isi pun viata in ordine. Intre 35 si 49 de ani, oamenii isi duc viata intr-un mod cat mai echilibrat asa cum au planuit inainte.

Citește și:  Ghicitul in palma - Forma mainii

Pentru multe persoane, linia destinului se opreste in jurul varstei de 40 de ani, insa asta nu inseamna ca oamenii nu mai au un destin dupa aceasta varsta, ci ca lucrurile s-au asezat si nu isi mai doresc nimic nou sau greu de obtinut. Oamenii ale caror linii ale destinului continua si dupa 49 de ani, vor experimenta lucruri noi si dupa aceasta varsta.

Pentru multi oameni, linia destinului incepe mai tarziu sau poate aparea si disparea din palma dupa ce destinul s-a implinit.

Linia dubla a destinului

Ghicitul in palma - Linia dubla a destinului
Ghicitul in palma – Linia dubla a destinului

Exista si oameni care prezinta nu doar una ci doua linii ale destinului in palma. O a doua linie a destinului apare intre cea originala si degetul mare, aceasta indicand momentul in care persoana care are doua linii a realizat mai multe lucruri importante sau deosebite. Linia dubla poate reprezenta o pasiune extrem de importanta si o cariera de importanta care il implineste pe om.

Punctul final al liniei destinului

Locul in palma in care se incheie linia destinului are un rol important in chiromantie. Cand se incheie sub degetul aratator, aceasta este interpretata drept un interes fata de filosofie, politica si justitie, aceasta fiind o pozitie finala neobisnuita a liniei destinului.

Cea mai uzuala pozitie a liniei destinului in palma este sub degetul mijlociu sau intre mijlociu si inelar. Aceste pozitii arata ca persoana respectiva are o cariera obisnuita si nu iese din anumite tipare. Cand linia destinului se opreste sub degetul inelar, persoana respectiva va avea inclinatii artistice creative.

O pozitie ciudata a liniei destinului este traversarea palmei spre degetul mic, care simbolizeaza un caracter oratoric innascut ce s-ar descurca foarte bine in situatii care necesita vorbitul in public. Persoanele cu acest tip de linie a destinului aleg numai lucrurile bune cu care ii confrunta viata si imbina cu succes hobby-urile cu munca.

Majoritatea liniilor destinului nu sunt clare sau adanci, disparand pe alocuri pentru a reaparea mai apoi, disparitia lor demonstrand ca persoana nu stia ce sa faca si pe care drum sa o apuce in momentul respectiv.

Linia destinului care prezinta intreruperi desemneaza o schimbare iminenta de cariera. Linia destinului care porneste din mijlocul palmei, care isi schimba directia, se uneste cu cea a vietii si care se desface pentru a doua oara prezinta un semn ca anumite probleme din familie au facut ca persoana respectiva sa isi lase visele deoparte din cauza nevoilor familiei.

Patratele care se afla pe linia destinului devin un simbol al protectiei care feresc respectiva persoana  de momente neplacute si de greutati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.