Interpretare vis in care esti amenintat sa faci ceva

0
4678
Interpretare vis in care esti amenintat sa faci ceva

Interpretarea viselor in care esti amenintat sa faci ceva face referire la situatii in care o sa trebuiasca sa schimbi ceva, s-ar putea ca unele imprejurari sa te forteze sa faci o schimbare mai ampla in viata.

Daca visezi ca cineva te ameninta cu cutitul inseamna ca esti in pericol si trebuie sa iei seama la vorbele cuiva, poate sa reflecte o stare tensionata din viata ta particulara sau un conflict deschis verbal cu cineva anume.

persoana amenintatoare

Daca visezi ca te ameninta cineva cu arma sa parasesti locuinta ta atunci este un semn de primejdie la adresa afacerilor tale sau unele planuri la care tii foarte mult sunt pe cale sa se infunde din pricina unor personaje rauvoitoare.

Visul in care cineva te ameninta sa ii dai banii semnifica faptul ca in realitate cineva incearca sa abuzeze de tine, vrea sa te induca in eroare si foloseste metode foare subtile pentru asta. In aceeasi ipostaza este foarte probabil ca cineva sa te usureze de sporul tau, iti foloseste munca pentru a scoate un profit cat mai mare.

De asemenea visul reflecta o munca istovitoare si ganduri pe care ti le faci din cauza faptului ca nu avansezi intr-o afacere, simti ca bati pasul pe loc fara sa inregistrezi progrese vizibile.

Daca in viata reala te afli intr-o asemenea postura atunci s-ar putea sa fie nevoie sa iti schimbi putin tactica intrucat este posibil ca cineva sa te fraiereasca pe undeva.

Daca visezi ca te ameninta un cersetor pentru ca nu vrei sa ii dai bani atunci in realitate o sa scapi dintr-un mare necaz cu ajutorul cuiva apropiat, este posibil ca cineva sa te anunte din timp de un pericol si sa iei masurile potrivite.

Citește și:  Interpretare vis in care imprumuti pe cineva si nu mai primesti banii

De asemenea, daca in viata reala persista o stare conflictuala sau tensionata atunci poti sa te astepti la interventia unui neam care sa negocieze astfel incat treburile sa revina la normal.

Daca visezi ca esti amenintat(a) de o femeie care vrea sa te seduca atunci nu este un semn bun deloc, se anunta necazuri mari pentru tine, trebuie sa fii foarte atent la ce se discuta prin preajma ta si sa nu dai curs anumitor invitatii sau vorbe dulci deoarece sunt inselatoare.

Daca visezi aceeasi scena din partea unui barbat atunci este nevoie sa fii atenta deoarece in scurt timp o sa trebuiasca sa adopti o pozitie foarte hotarata intr-o problema personala.

santaj

Visul in care te ameninta vreun sef sa iti dai demisia semnifica faptul ca o sa ai succes in afaceri sau in alta intreprindere personala, este posibil sa gasesti o modalitate geniala de a face rost de ceva bani si o sa ai succes in toate initiativele personale atata timp cat nu o sa mai atragi alti colaboratori sau parteneri.

Visul in care te ameninta cineva sa dai ceva simbolizeaza de regula o bucurie chiar daca visul descrie o paguba, s-ar putea ca in viata reala sa primesti ceva nesperat din partea cuiva.

Daca visezi ca esti amenintat(a) sa te indrepti catre o directie anume este un semn ca in realitate s-ar putea iti regasesti un lucru pierdut si pe care nu mai sperai ca o sa il regasesti vreodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.