Ghicitul in palma – Linia capului

0
2602
Ghicitul in palma (6)

Linia capului are un rol la fel de importat precum cea a inimii in chiromantie. Aceasta linie este localizata in mijlocul palmei, pornind din dreptul degetului aratator si indreptandu-se spre exteriorul palmei.

Adesea se intampla ca linia capului sa se intersecteze cu linia vietii la punctul initial. In general este interpretata drept modul in care functioneaza mintea persoanei, si include modul de vorbire, comunicare, invatare, intelectualul si setea de cunoastere. Se crede ca reprezinta o indicare a preferintei individului pentru informatia analitica sau cea creativa.

In ceea ce priveste cititul in palma, linia capului devine o reprezentare a intelectului astfel incat cu cat aceasta linie este mai lunga, cu atat inteligenta persoanei este mai mare si gandirea este mai complexa.

Aceasta linie traverseaza palma si ajunge cateodata si pana la exteriorul acesteia. Modul in care se curbeaza aceasta linie prezinta inclinatiile artistice ale persoanei, astfel ca daca o persoana are o linie a capului dreapta este practica si fara imaginatie, iar daca linia este inclinata spre incheietura mainii vorbim despre persoane cu o imaginatie bogata, cu atat mai bogata cu cat linia este mai inclinata.

Linia imaginativa a capului

Ghicitul in palma - Linia imaginativa a capului
Ghicitul in palma – Linia imaginativa a capului

Si linia capului se categoriseste in linie imaginativa si linie practica, avand particularitati si interpretari diferite. Linia imaginativa este cea cu o curba mare spre incheietura care se termina de obicei inspre subconstientul creativ. Persoanele care au o astfel de linie sunt pline de imaginatie, foarte creative si prezinta gusturi extreme de rafinate.

Linia practica a capului

Ghicitul in palma - Linia practica a capului
Ghicitul in palma – Linia practica a capului

Linia practica a capului este cea care traverseaza palma, fiind dreapta si mai scurta, si ii desemneaza pe oamenii cu o gandire practica, ce traiesc in prezent si care sunt obiectivi. Acesti oameni se bazeaza cel mai mult pe ei si prefera sa isi rezolve problemele de unii singuri.

Citește și:  Ghicitul in palma - Linia soarelui

Puncte initiale pe linia capului

Exista diferite paricularitati ale liniei capului care prezinta interpretari speciale. Daca aceasta linie o atinge pe cea a vietii la capat acesta este un semn al unei persoane precaute care se gandeste mult inainte de a actiona. Cand linia capului se separa de aceasta,  atunci vorbim despre o persoana independenta, care gandeste de una singura si care are incredere in fortele proprii.

Chiromantii spun ca atunci cand linia vietii este cat mai departe de cea a capului, respectiva persoana este extreme de independenta. Atunci cand linia capului porneste de pe muntele lui Jupiter (proeminenta de la baza degetului aratator), aceasta este un semn al ambitiei si determinarii spre obtinerea succesului.

Cand linia capului va trece pe sub linia vietii, vorbim despre o persoana cu probleme de incredere in sine, care se datoreaza in cea mai mare masura unor probleme de familie din trecut. Atunci cand primul capat al liniei capului este unit cu cel al vietii vorbim despre o influenta familiala extreme de puternica in viata individului, care duce la imposibilitatea luarii de decizii pe cont propriu a acesteia.

Semne pe linia capului

Linia capului prezinta la randul ei diferite elemente unice. Daca prezinta o insula, acesta devine un semn al unei probleme, confuzii sau crize mentale. Liniile mici prezinta o predispozitie la migrene in timp ce lanturile devin un simbol al tensiunilor, stresului si oboselii unei depresii. Daca linia capului este intrerupta, acest detaliu reprezinta un timp in care creierul a fost folosit in mod neobisnuit, asa cum se intampla in cazul comei sau a inconstientei ori in urma unei lovituri primite la cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.