Interpretare vis in care participi la un ceremonial woodoo

0
122
Interpretare vis in care participi la un ceremonial woodoo

Interpretarea viselor in care participi la un ceremonial woodoo denota incercarile prin care treci acum sau vei trece in curand cu scopul de a scapa de latura negativa care iti influenteaza viata si actiunile.

Visul in care practic participi intr-un astfel de ceremonial arata faptul ca esti constient(a) de unele fapte rau intentionate pe care le-ai comis impotriva altora. Visul este un semn ca trebuie sa refaci relatiile cu anumite persoane pe care le-ai ranit.

In cazul incare nu te vezi intr-o asemenea postura, visul poate sa anunte viitoare animozitati care vor aparea in relatiile cu persoane apropiate. S-ar putea ca in viata reala sa intalnesti pe cineva si sa nu ai o atitudine demna de lauda, este bine sa fii atent(a la vorbele pe care le rostesti.

Visul de genul acesta care ilustreaza un ceremonial ocult la care participi si tu are de multe ori o incarcatura misterioasa si produce nedumerire, poate reflecta in realitate aspecte neclare din viata ta, practici asupra carora cei apropiati vor lamuriri ori le creaza incertitudine permanenta. S-ar putea ca in viata reala cineva sa nu inteleaga exact de ce procedezi intr-un anumit fel intr-o situatie anume, se nasc intrebari in jurul tau care necesita raspunsuri lamuritoare.

ceremonie voodoo

Daca eventual simti ca la locul de munca este o atmosfera neclara si tensionata din cauza ta atunci cu siguranta ar trebui cat de curand sa explici tuturor cauza anumitor decizii pe care le-ai luat. La fel se pune problema si in cadrul familial, nu este exclus ca anumite discutii din casa sa se datoreze unor comportamente ciudate din partea ta.

Citește și:  Interpretare vis in care explodezi sau este o explozie in jurul tau

Totodata visul in care te vezi implicat in asemenea practici sugereaza si faptul ca nu te gasesti in anturajul potrivit. Exista sansa ca in viata reala sa faci parte dintr-o organizatie sau, de ce nu, dintr-un mediu de afaceri necinstit care mai multa paguba produce semenilor. Simolizeaza apartenenta la un grup de persoane cu intentii deloc bune si nu ar fi de mirare sa descoperi in curand exact acest lucru.

Un vis de genul acesta poate semnifica de asemenea si rupturi de relatie instabila si neroditoare, rupturi de un anturaj total nepotrivit sau raciri ireversibile fata de cineva anume. Daca visezi ca participi la un ceremonial woodoo in care esti subiectul principal s-ar putea ca in viata reala cineva sa te dusmaneasca foarte tare, sa spuna vorbe foarte urate la adresa ta si sa urmareasca ocazii prielnice te a te pune in totala dizgratie cu cei din jur.

Totodata mai semnifica si furt de energie, ca si cum in realitate o persoana vicleana iti secatuieste energia cu subiecte care nu prezinta deloc interes pentru tine. In aceasta ipostaza nu ar fi de mirare ca in familie sau in anturajul de prieteni sa existe cineva care fara sa bagi de seama iti distrage atentia de la ce este cu adevarat important prin tertipuri si diversiuni.

S-ar putea ca in realitate in mod voit o persoana dusmanoasa sa iti abata atentia cu un scop anume pentru a profita de pe urma ta sau cu scopul de a nu te lasa sa actionezi in stilul tau natural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.