Interpretare vis în care apare aer

0
1581
Interpretare vis in care apare aer

Dacă visezi aer, acesta este, de regulă, semnul creativității și al inteligenței. Se spune că persoanele care visează că se scaldă în mult aer sunt persoane foarte intuitive, dau dovadă de foarte multă imaginație, care le și ajută în fel și chip, se pot descurca în orice situație și chiar în cea mai mare problemă, ei găsesc o rezolvare frumoasă.

Dacă aerul pe care îl visezi este poluat sau apare sub forma de ceață în vis, înseamnă că nu ai mintea clară în legătură cu ceva, un lucru nu te mulțumește pe deplin, nu cunoști toate detaliile unei probleme în care vrei să intri și din acest motiv ești în dubii, te zbați între bine și rău, între a vrea și a nu vrea, în mintea ta este un du-te-vino continuu, motiv pentru care trebuie să încerci să iei o pauză și să îți dai seama ce vrei tu cu adevărat.

Atunci când în vis simți un aer rece, acesta simbolizează eșec în afaceri sau discordie în relații.

Dacă în vis respiri aer cald, atunci acesta reprezintă răul care se află în jurul tău, oamenii care nu te înghit prea bine, care ar vrea să dispari din calea lor, deoarece pentru ei reprezinți o piedică, iar dacă aerul din vis este curat, atunci acesta înseamnă că viitorul tău va fi încununat cu fericire și multă dragoste.

În cazul în care visezi că respiri un aer sufocant, acesta poate simboliza lucruri incerte sau chiar o boală mistuitoare în viitorul apropiat sau ghinion în ceea ce urmează să faci. Pentru a putea aplana lucrurile, cel mai bine ar fi să mergi la controale medicale de rutină și să nu demarezi nicio activitate nouă, încearcă să termini doar ce ai început ca să nu ai parte de surprize.

aer

Lista de simboluri se poate prelungi și la faptul că atunci când visezi că nu mai ai aer, înseamnă că trebuie să te păzești foarte mult de pericole, deoarece fie vei avea un accident mortal, fie vei cădea la pat lovit de o boală care va trece foarte greu.

Citește și:  Interpretare vis în care apare „a uita”/ a se uita

Dacă visezi că stai pe câmp și tragi aer în piept, iar starea ta este una pozitivă, înseamnă că vei avea numai succes pe toate planurile, te vei înțelege bine cu familia, vei trăi într-o deplină armonie cu cei din jur și nimic nu-ți va umbri starea de fericire și de optimism în care te scufunzi.

Aerul poate apărea și sub o formă distrugătoare în vis, cum ar fi un aer otrăvitor, iar acest lucru sugerează faptul că e posibil să se uneltească împotriva dumneavoastră, să vi se spună numai vorbe urâte pe la spate, cineva vrea să vă sape, vrea să vă îngroape imaginea bună, să vă distrugă cariera sau viața de familie, iar aici intervin foarte multe variante, însă pentru o tălmăcire cât mai exactă ar trebui să rețineți și restul simbolurilor. În interpretarea viselor, totul depinde de peisajul care se formează în jurul unui cuvânt.

Aerul în vise poate avea multiple semnificații, de la sentimentul de libertate și ușurință până la nevoia de spațiu și claritate mentală. De exemplu, visul în care simți aerul proaspăt sau briza ușoară poate indica o perioadă de relaxare și de eliberare de stresuri. Poate simboliza, de asemenea, inspirație și idei noi care „plutesc” în mintea ta.

Pe de altă parte, un vis în care te afli într-un mediu lipsit de aer sau în care aerul este greu de respirat ar putea sugera sentimente de sufocare, de constrângere sau de anxietate în anumite situații din viața ta. Este important să iei în considerare modul în care aerul este prezentat în visul tău și sentimentele asociate cu acesta, deoarece acestea pot oferi indicii importante despre starea ta emoțională și mentală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.