Interpretare vis în care vezi oază în deșert

0
225

Oaza în vis, ca o insulă verde sau un paradis răcoritor, este un simbol al prosperității, fertilității, speranței, vitalității, îmbunătățirii vieții. Oaza simbolizează mai ales schimbarea în bine în viața personală. Dacă în relație cu persoana dragă există diferite certuri sau probleme și ai un astfel de vis, este posibil ca relația să devină mai armonioasă.

O persoană care visează o oază cu animale și palmieri, indică faptul că sunt șanse în viața reală să cunoască pe cineva și să înceapă o poveste de dragoste care promite o relație frumoasă, de lungă durată și care va culmina cu o nuntă.

Dacă oaza din vis pare distrusă, înseamnă că bunăstarea existentă va dispărea. Dacă în vis vezi un nor gri peste oaza din deșert, este semn de dezastru natural – secetă în anul respectiv și pierderea recoltelor.

Oaza în deșert în vis semnifică faptul că vei fi abordat de prieteni sau de cunoștințe și va trebuie să-i ajuți, pentru că și-au pus toată speranța în tine. Visul prezice și faptul că te vei simți vinovat dacă decizi să nu-ți pese de necazul lor. Prin urmare, este bine să le întinzi o mână de ajutor.

Alte interpretări ale viselor în care vezi o oază în deșert:

  • Dacă visezi un loc ca de basm, cu o oază înflorită în mijlocul unui deșert, este semn că în viața reală vei avea parte de reușită, de o întorsătură neașteptată în bine. O situație care ți s-a părut fără speranță se va transforma într-un profit semnificativ.
  • Dacă visezi o oază, înseamnă că vei avea parte de succes, după o perioadă de muncă și zbucium.
  • Dacă o femeie are un astfel de vis, înseamnă că se va căsători cu un bărbat pe care se va putea bizui.
  • Dacă visezi o insulă de verdeață în apă, este semn că vor exista urcușuri și coborâșuri emoționale în viața ta.
  • Oaza semnifică și faptul că relația va fi purificată.
  • Oaza simbolizează succesul pe care visătorul îl va avea după o luptă. Munca sa grea va conduce la obținerea succesului.
Citește și:  Interpretare vis în care ești însărcinată și naști un copil

Oaza în vis poate semnifica și nevoia de recuperare. Dacă te visezi în mijlocul unei oaze în deșert, este semn că ai nevoie de ajutor. Visul poate arăta și faptul că trebuie să-ți aduni gândurile și să-ți găsești resursele interioare pentru a continua.

Visul în care găsești un izvor sau o oază cu verdeață, cu apă în deșert arată că vei avea o perioadă de tristețe în viața ta, din cauza unor probleme, dar le vei rezolva, deci nu trebuie să-ți faci prea multe griji. După tristețe vine și fericire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.