Zodiacul floral

0
279
Zodiacul floral

Zodiacul floral este unul cat se poate de interesant si fascinant, avand la baza, dupa cum insusi numele sugereaza, relatia dintre om, Univers si cele mai frumoase elemente de pe intreaga planeta – florile. Zodiacul floral deschide o noua cale a cunoasterii de sine prin interpretarea interesantei simbolistici florale, bineinteles alaturi de zodiacul obisnuit.

Florile ne inconjoara pretutindeni si, pe langa faptul ca sunt cele mai frumoase elemente create pe Pamant, fara sa ne dam seama, au o mare influenta asupra noastra, asupra tuturor oamenilor. Dupa cum am mentionat si anterior, florile si zodiacul floral ofera o alta perspectiva asupra cunoasterii de sine, reprezentand o incursiune in propria personalitate si in subconstient. Florile sunt un simbol al frumusteii si interpretarea din punct de vedere astrologic al modului in care acestea influenteaza viata unui individ il determina pe acesta sa priveasca dintr-un nou punct de vedere propria imagine.

Ce trebuie sa stiti pentru a putea descifra minunatul zodiac floral? Daca pentru aflarea altor coordonate astrale sunt necesare calcule complexe, pentru zodiacul floral este importanta doar ziua de nastere. Principalele “zodii florale” sunt Floarea-Soarelui, Orhideea, Bujorul, Albastreaua, Margareta, Papucul-Doamnei, Irisul, Trandafirul si Macul. De cele mai multe ori, doamnele si domnisoarele sunt cele care iubesc florile si care consulta influenta acestora la nivel astral, cu toate ca zodiacul floral se potriveste si domnilor.

Zodiacul floral – o noua forma de cunoastere
• Floarea soarelui – 1, 12, 15, 24, 29
• Bujor – 2, 11, 20, 29
• Papucul Doamnei – 3, 12, 21, 30
• Albastrea – 4, 13, 22, 31
• Iris – 5, 14, 23
• Mac – 6, 15, 24
• Orhidee – 7, 16, 25
• Margareta – 8, 17, 26
• Trandafir – 9, 18, 27

Zodia Floarea soarelui

Zodia Floarea soarelui, in zodiacul floral, este specifica persoanelor nascute in data de 1, 12, 15, 24 si 29. Persoanele care se afla sub incidenta acestui semn zodiacal sunt dinamice, amabile, placute si foarte generoase. In unele cazuri, aceste persoane pot deveni impulsive si mult prea severe atat cu sine, cat si cu cei din jur, de aceea ele trebuie sa invete sa se tempereze.

Numerele norocoase care caracterizeaza acest semn zodiacal floral sunt 1, 11, 16, 19, 22, 25 si 31, iar zilele cele mai favorabile pentru inceperea unor proiecte, relatii sau pentru punerea la punct a unor idei sunt lunea si duminica.

Floarea soarelui este regina tuturor florilor, este o planta deosebita care straluceste si se impune prin aspectul sau deosebit, iar persoanele nascute in zilele amintite anterior imprumuta din calitatile acestei flori atat de puternice si cu atat de multe caracteristici pozitive.

Zodia Bujor

Zodia Bujor in zodiacul floral corespunde persoanelor nascute in data de 2, 11, 20 si 29. Asemeni acestei flori deosebite, persoanele nascute pe datele aminitite anterior sunt foarte sensibile si romantice. Sunt oarecum inchise in ele, sunt precaute si nu isi fac multi prieteni de teama de a nu fi dezamagite, insa atunci cand se afla intr-o relatie pun foarte mult suflet. Aceste persoane reusesc sa se descurce in situatii dificile si nu isi pierd foarte usor cumpatul, iar in ceea ce priveste dragostea, romantismul este cuvantul caracteristic. Pe langa aceste caracteristici, tot in ceea ce priveste viata amoroasa, persoanele aflate sub acest semn zodiacal floral au tendinta de a deveni geloase si posesive, insa trebuie sa invete sa isi controleze impulsurile de moment.
Numerele norocoase pentru persoanele din aceasta zodie sunt 4, 9, 11 si 27, iar zilele favorabile ale saptamanii sunt lunea si duminica.

Zodia Papucul Doamnei

Zodia Papucul Doamnei corespunde persoanelor nascute in zilele de 3, 12, 21 si 30. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt foarte energice si nu suporta statornicia, dar nici programele fixe, fiind persoane foarte libertine. Se spune despre persoanele care se nasc in datele aminitite anterior si care, conform zodiacului floral, fac parte din zodia Papucul Doamnei, ca au o personalitate dubla, putand fi atat energice si prietenoase, cat si introvertite si timide, avand nevoie de foarte mult timp inainte de a-si deschide sufletul in fata altor persoane.
In ceea ce priveste viata de zi cu zi, persoanele care fac parte din aceasta zodie se afla tot timpul in cautarea aventurilor. Zilele cele mai favorabile sunt lunea si sambata, iar numerele norocoase sunt 6, 9, 15, 18, 24 si 27.

Citește și:  Parfum pentru zodia Leu

Albastrea

Semnul zodiacal Albastrea al zodiacului floral corespunde acelor persoane nascute in zilele de 4, 13, 22 si 31. Persoanele nascute sub incidenta acestui semn zodiacal au ca trasatura principala fidelitatea si sinceritatea. Au intotdeauna nevoie de stabilitate, indiferent de situatie si sunt foarte atasate de familie. Au pretentii foarte mari de la cei din jur, dar si de la propria persoana, devenind uneori de-a dreptul exigente. In ceea ce priveste viata amoroasa, persoanele nascute in zodia Albastrea sunt romantice, nu pot trai fara dragoste, avand nevoie de iubire pentru a se simti fericite si indeplinite.
Numerele norocoase ale acestui semn zodiacal sunt 1, 7, 16, 19, 20, 25 si 29, iar zilele favorabile sunt lunea si duminica.

Iris

Irisul reprezinta un alt semn zodiacal al interesantului zodiac floral. Acesta corespunde persoanelor nascute in zilele de 5, 14 si 23. Persoanele care apartin acestei zodii sunt foarte indraznete, echilibrate, se adapteaza usor mediilor diferite si se implica in diverse activitati. Mai mult decat atat, aceste persoane sunt foarte sociabile si prietenoase, remarcandu-se prin amabilitate si altruism, fiind de asemenea o companie deosebita pentru cei din jur. In relatiile amoroase, persoanele care apartin acestei zodii sunt romantice, pasionale si simt nevoia de protectie, de aceea isi vor indrepta privirile catre persoanele mature.
Dinamismul este cuvantul care caracterizeaza cel mai bine aceste persoane, numerele norocoase sunt 1, 10, 19, 28, 30 si 38, iar zilele favorabile sunt miercurea si vinerea.

Zodia Mac

Zodia Mac caracterizeaza persoanele nascute in zilele de 6, 15 si 24. Aceste persoane sunt deschise si prietenoase si se poate spune chiar ca sunt dependente de relatiile cu cei din jur. Exista situatii in care aaceste persoane devin mai sensibile si pot cauta alinarea in anumite vicii. In relatiile amoroase, persoanele care fac parte din zodia Mac sunt foarte pretentioase, insa si romantice si devotate cu adevarat.
Numerele norocoase sunt 3, 6, 9, 21, 24, 27 si 30, iar zilele favorabile sunt martea, joia si vinerea.

Orhideea

Orhideea este o floare cu adevarat deosebita, si asa este zi zodia pe care o patroneaza. Persoanele care sunt nascute in zilele de 7, 16 si 25 fac parte din aceasta zodie deosebita. Desi uneori lasa impresia ca sunt sensibile, aceste persoane au un temperament foarte puternic; sunt responsabile si vor lupta intotdeauna pentru bunastarea financiara. Pentru ca au incredere foarte mare in persoanele din jur, cei care apartin acestui semn zodiacal risca sa fie dezamagiti destul de frecvent.
In viata amoroasa, Orhideele sunt persoane pretentioase, dar atunci cand isi gasesc partenerul ideal se vor implica pe deplin.
Zilele norocoase sunt 6, 14, 15, 25 si 29, iar zilele favorabile sunt miercurea si duminica.

Zodia Margareta

Zodia Margareta este atribuita persoanelor nascute in zilele de 8, 17 si 26. Acestea sunt persoane perseverente si foarte hotarate care isi ating scopul prin orice mijloace. Unele persoane le percep pe cele care fac parte din aceasta zodie drept ciudate, insa acest lucru este datorat faptului ca Margaretele au o fire mai inchisa, sunt incapatanate si foarte increzatoare in fortele proprii. Si acestea lupta pentru confortul financiar, iar cariera este mai importanta decat viata amoroasa, viata in care Margareta este o fire autoritara de-a dreptul.
Numerele norocoase sunt 4, 8, 22, 24, 26 si 31, iar ziua favorabila este sambata.

Trandafir

Trandafirul este ultima zodie a zodiacului floral, fiind atribuita persoanelor nascute in zilele de 9, 18 si 27. Persoanele care apartin acestei zodii sunt impulsive si temperamentale, perseverente, curajoase si dinamice, care vor face orice pentru a-si atinge scopurile propuse. In dragoste, persoanele care apartin acestei zodii sunt pasionale si foarte romantice, fiind dedicate in totalitate persoanei iubite.
Numerele norocoase sunt 9, 15, 18, 24, 27 si 30, iar zilele favorabile sunt martea, joia si vinerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.