Interpretare vis in care esti un zombi sau esti printre zombi

0
830
Zombi, Foto: moviepilot.com

Interpretarea viselor in care esti un zombi sau esti printre zombi reflecta in general o detasare anormala de la starile emotionale, insensibilitate sau, in alte cazuri, reflecta o intruziune negativa de natura psihica sau emotionala.

Daca visezi ca esti zombi este posibil sa treci in curand printr-o scurta perioada de dezinteres major in ceea ce priveste viata ta sociala sau personala, deconectare totala de la fluctuatiile emotionale sau de alta natura care iti tulbura linistea.

Visul in care esti zombi denota nepasare intentionata fata de unele probleme punctuale care probabil ti-au epuizat deja energia si o sa incerci sa nu le mai aduci in prim-planul zilnic, visul ilustreaza o neimplicare totala in ceva care tine de interesul sau de activitatea profesionala.

Zombi, Foto: moviepilot.com
Zombi, Foto: moviepilot.com

In general insa o asemenea scena are de-a face in principal cu planurile psihic si emotional. Daca visezi asa ceva raspunsul s-ar putea sa-l gasesti in imediata apropiere in propriile probleme si dezamagiri, epuizari pe marginea unor subiecte care deja nu mai prezinta interes real.

Visul in care vezi mai unul sau mai multi zombi pe langa tine simbolizeaza in primul rand efecte negative ale unor persoane, influente nefaste care iti vor provoca niste pagube materiale sau emotii negative.

In culturile stravechi un asemenea vis era asociat mai intotdeauna cu un mesaj de dincolo din cealalta lume sau cu practicile voodoo, cel mai adesea era asimilat cu vampirismul energetic sau cu blestemele rele.

Daca visezi ca niste zombi se indreapta catre tine atunci nu este un semn prea bun, poate sa prevesteasca ruperea unei relatii din motive cu totul intamplatoare sau orice alta stare emotionala sau psihica negativa ce iti va influenta in mod clar comportamentul.

Visul cu zombi este unul frecvent, cel mai adesea este intalnita ipostaza in care cineva este atacat de asemenea creaturi, in acest sens existand si explicatia conform careia anumite persoane pe care le cunosti au devenit insensibile la sentimentele sau la necesitatile tale.

Poate intr-adevar cineva nu intelege sau nu vrea sa inteleaga importanta pe care o au anumite emotii sau ganduri pentru tine si te neglijeaza in mod intentionat. Daca in viata reala chiar esti intr-o postura asemanatoare atunci visul este un semnal ca nici nu mai este cazul sa astepti mila sau compasiunea altora caci oricum nu vei avea sanse.

Daca visezi ca esti atacat de niste zombi atunci natura ta psihica va avea de suferit, o sa simti o stare de negativism si nu o sa iti poti explica cu adevarat care este cauza reala, se poate ca simpla apropiere de anumite persoane sa iti provoace fara sa stii asemenea stari si atunci mai bine le eviti.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here