Interpretare vis in care apare un alfabet

0
741
Interpretare vis in care apare un alfabet

Interpretarea viselor in care apare un alfabet. In cazul in care visezi un alfabet pe care nu il cunosti, inseamna ca vei intampina dificultati in rezolvarea unor probleme, ti se pun piedici, poate inseamna si blocaj in situatii diverse, poate inseamna chiar si lipsa de comunicare cu cei dragi sau cunoscuti ori dificultati in exprimare.

Daca alfabetul nu iti este strain, inseamna ca totusi nu stii tot despre o situatie care te agita, nu cunosti toate detaliile unei probleme, deci trebuie sa incerci sa iti imbogatesti cunostintele si sa incerci sa rezolvi cazul respectiv.

In acelasi timp alfabetul din vis se poate referi strict la comunicare, la dialectul pe care il avem si acesta ne arata astfel fie ca trebuie sa incercam sa fim mai cenzurati in exprimare, fie ca ar trebui sa fim mai comunicativi, sa nu ne mai ferim, sa rupem tacerea si sa dam frau liber gandurilor, sa le concretizam in cuvinte, chiar daca de multe ori vorbele pot fi interpretate gresit.

Citește și:  Interpretare vis in care apare abecedar

Trebuie sa ne zbatem si sa ajungem la un consens cu propria noastra natura si sa nu ne mai sfiim sa aratam ce si cine suntem, deoarece in cele din urma societatea se mentine prin comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.