Interpretare vis in care apare un hambar

0
1012
Interpretare vis in care apare un hambar

Interpretarea viselor in care apare un hambar. Atunci cand visezi un hambar inseamna ca ai prea multe sentimente pe care le tii ascunse, le-ai blocat oarecum in subconstientul tau, motiv pentru care toate astea ti se pot intampla instinctiv sau in mod natural.

Atunci cand visezi un hambar de grau inseamna ca vei avea parte de multa prosperitate, de bogatie, iar un hambar plin reprezinta succesul si realizarile din viata profesionala.

Hambarul din vis este de regula totalul calitatilor umane pe care le are individul care viseaza, toate trairile lui, fiind un adapost al sufletului cat si al spiritului.

hambar

Un hambar gol in vis reprezinta sperante desarte iar daca visezi un hambar gol acesta mai poate reprezenta si faptul ca nu ti-ai exploatat destul talentele. Atunci cand visezi un hambar care a luat foc inseamna ca in realitate vei fi foarte macinat de problemele zilnice.

Daca visezi un hambar care se prabuseste inseamna ca vei avea necazuri iar daca visezi un hambar cu cereale uscate inseamna ca vei avea parte de prosperitate pe toate planurile.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un gol

Atunci cand visezi un hambar foarte mare de regula inseamna ca ai si un suflet foarte mare, te consumi mult, te agiti, te zbati chiar sa reusestis a faci sa fie bine pentru tine si pentru cei din jur insa daca visezi ca ai un hambar mare si gol inseamna ca te simti foarte singur, in realitate nu reusesti sa gasesti acea persoana care poate sa umple golul din viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.